Nnywellness.com

Hvordan velge en MP3-spiller for barn


Hvordan velge en MP3-spiller for barn

MP3-spillere er alle raseri i dag blant barn i alle aldre. Disse bærbare lagringsenheter er liten og lett å bruke og barn i alle aldre kan operere og liker å bruke disse fantastiske enheter. De fleste MP3-spillere er utstyrt med et sett med ørepropper så foreldre er ikke plaget med måtte høre hva sangen er smaken av øyeblikket. Det er mange MP3-spillere som mål for barna og det er til deg som forelder å gjøre det beste valget av tar hensyn til mange ting.

Instruksjoner

• Mange MP3-spillere er tilgjengelig for barn. Prisene varierer fra $25 til $100s per spiller, og musikknedlastinger kan være kostbare også. Velge et rimelig spiller krever litt trodde fra overordnet fordi mange elektroniske enheter er i utgangspunktet foreldet snart etter kjøp. Håp for dette kjøpet er at barnet vil få noen år bruk deres MP3-spiller.

• Ta hensyn til barnets alder. Små trenger ikke alle funksjonene som eldre barn vil bruke og elsker. Brukervennlighet er svært viktig. Husk at du vil sannsynligvis vise yngre barn hvordan laste musikken og velg Last ned musikkfiler. Det er mange forskjellige MP3-spillere som passer de ulike aldersgruppene (se ressurser).

• Vurdere holdbarheten av spilleren. Barna vil slippe ting ofte, så det gir ingen mening å kjøpe en 5 år gamle en dyrere enhet med glass skjerm. Velg en spiller som samsvarer med ditt barns bruksområde.

• Vurdere hvor mye batterikapasitet som er tilgjengelige på spilleren. Det er veldig lett å fange en MP3-spiller, kjøre hjem og laste musikken. Det virkelig stinker når spilleren ikke holder en kostnad for mer enn et par timer. Kontroller at du velger en spiller som holder en rimelig mengde kostnader. Disney selger noen grunnleggende og relativt billige MP3-spillere for yngre barn. Disse blanding stikker MP3 spillerne holder en kostnad for opptil 8 timer.

• Vurdere hvor mye lagringsplass barnet virkelig trenger. Grunnleggende MP3 spillerne kommer med 512MB (dvs MB) lagringsplass, noe som resulterer i ca 4 timer verdt sanger. Selv om det virker som mye, er det ikke. Vurdere at barna vil være å sette sanger på deres spiller og sannsynligvis aldri tar dem av. 512 MB er stor for yngre barn, men det er definitivt ikke plass for en tenåring. Større lagringsplass kapasitet varierer fra 1GB (gigabyte) som kan holde 1000 sanger til 16GB, som kan holde sanger og video massevis. IPod Nano faller i kategorien 1GB med en rimelig mengde lagringsplass, slitesterk ytterside og en moderat pris. IPod Itouch toppmodellen er 16GB som reflekteres i prisen.

• Vurdere andre funksjoner som videofunksjon, stemmeopptak og avspilling, FM radio tilgang, fildeling og Utvidbart minne. Alle disse funksjonene er tilgjengelige på høyere end modell MP3-spillere. IGO M3 spilleren tilbyder en søt liten MP3 spilleren som har mange nye funksjoner som støtter Creative Zen V Plus MP3 spilleren. Spør deg selv hvor lenge barnet vil bruke spilleren akkurat hva ekstra funksjoner er rimelig.

• Sett din prisklasse, og hold deg til den. Det er så mange spillere at det er fullt mulig å få en svært rimelig spiller å fylle barnets behov for en god pris.

Tips og advarsler

  • En ekstra bonus med dette kjøpet er at du nå har en ubegrenset kilde av bursdag og ferie gaver for barnet. Musikk nedlasting gavekort gi barna frihet til å velge sin egen musikk.
  • Før du vurderer kjøp av en MP3-spiller for barnet ditt, er det viktig å nevne hørselstap. Mens barnet ikke kan være bekymret akkurat nå, vil det saken hørselstap senere i livet. Din beste alternativet er å be om at barnet holde MP3 musikken ved lavt volum. Enkelte MP3-spillere har volumet begrensninger som kan angis i feltene innstillingen på spilleren. Plus, alle foreldre bør kontrollere spilleren occassionally kontrollere volumet ikke er satt for høyt.