Nnywellness.com

Tilbakestille digitale kabel-bokser


Tilbakestille digitale kabel-bokser

Noen ganger digitale kabel-bokser slutter å fungere eller fryse. Årsakene kan variere fra strømbrudd til enkle elektriske overbelastning. Vanligvis tilbakestille boksen vil fikse problemet umiddelbart. Tilbakestille boksen kan også gjenopprette manglende kanaler eller reload TV Guide kanalen hvis du har mistet tjenesten midlertidig. Ved å utføre noen enkle trinn som ikke involverer en tekniker kan du enkelt tilbakestille boksen. Tilbakestille kabelboksen kalles også "makt sykling."

Instruksjoner

Kabelboksen, slås

• Slå av TVen. Koble din kabelboks for femten sekunder og deretter koble den til igjen. Dette avbryter Strømsyklus starte på nytt.

• Tillate kabelboksen tilbakestille, som skulle ta noen minutter. Skjermen vil vise flytte linjer, så vil deaktivere og tilbake på igjen spontant. Når klokken på displayet returnerer, er makt-syklusen fullført.

• Slå på TVen. Prøv å endre kanalene og se hvis restarter den har løst problemet. TV Guide kanalen for å se om det fungerer riktig, og prøv å få tilgang til premium-kanaler.

Alternativer

• Ring en tekniker og forklare problemet. De vil fortelle deg trinnvis slik makt syklus din kabelboks mens de sender en "hit" eller et signal, til boksen fra datamaskinen. Dette løser vanligvis problemet. De vil bli på linje med deg til din kabelboks fungerer, eller foreslå andre alternativer.

• Be kabelselskapet å sende ut en tekniker å inspisere boksen hvis disse prosedyrene ikke fungerer.

• Få din kabel-boksen i en av sine kontorer å bytte den for en ny en hvis du ikke vil vente på en tekniker. Noen ganger problemet er elektriske, og du kan ikke løse det selv.