Nnywellness.com

Feilsøke mobiltelefon vibrasjon


Feilsøke mobiltelefon vibrasjon

Hvis du vil varsles om innkommende telefonsamtaler, men ikke vil ha din ringer blare ut ringetone valg kan du velge for å sette telefonen på vibrere. Men du kan oppleve problemer med din vibrere modus, som ikke føler det når det går av eller engang å ha ringetone fortsette å spille. Heldigvis finnes det noen raske reparasjoner for problemer som dette.

Instruksjoner

• Justere ringetone modus på siden av mobilen til "Vibrering." Noen telefoner har dette innebygde vibrasjon alternativet så du ikke trenger å gå inn i valg av telefonen. Hvis telefonen har dette alternativet, må vibrasjon modus satt til "On" for å føle telefonen vibrere.

• Trykk på volumtasten på siden av mobilen til en høyere lyd. Dette øker styrken på telefonens vibrasjon. Noen ganger hvis vibrasjoner er for svak føler ikke du selv telefonen gå av.

• Trykk på "Menu"-knappen på telefonen. Velg "Lyd." Dette bringer opp lyden alternativer på telefonen.

• Velg vibrere"." Kontroller at telefonen er på bare vibrere og ikke "vibrere og Ring. Har telefonen på vibrere og ring styrker telefonen å ringe mens det vibrerer.

• Justere intensiteten av vibrasjoner som passer din smak. Kan du være forsiktig med å gjøre vibrasjon for intens fordi vibrasjonsmodus på noen telefoner produserer mye støy.