Nnywellness.com

Hvordan endre en dieselfilter på en Ford Escape


Hvordan endre en dieselfilter på en Ford Escape

Drivstoffilteret på en Ford Escape er utformet for å ta ut partikler fra drivstoff og sikre at de ikke angir bensininnsprøytning systemet. Når filteret blir tett, drivstoff gå ikke så effektivt i motoren, og du kan ha tomgang eller drøye ut. Endre det er lett å gjøre og kan gjøres hjemme. I dette tilfellet prosjektet bilen er en 2003 Ford Escape 2wd, men prosessen er lik for andre kjøretøy.

Instruksjoner

• Pop panseret og finne boksen relé med sikringer. Åpne den og finne drivstoffpumpe stafett ifølge diagram på undersiden av esken. Trekk relé esken med hendene. Starte bilen og sveiv motoren før det boder, så slå av tenningsbryteren til av-stillingen, og deretter installere drivstoffpumpe stafett.

• Gjennomgå under bilen og finne dieselfilter etter drivstofftanken og langs drivstoff linjene. Løsne slangeklemmer med det flathead skrutrekker og dra drivstoff filtrere ut av linjen.

• Plass det nye drivstoffilteret på slangene, sørge for at drivstoffilteret i pilen peker mot motoren og fra drivstofftanken. Stram drivstoff linjene ved hjelp av flathead skrutrekker.

• Start motoren og sørge for at motoren starter. Det vil ta noen skrur å starte, men sørg for at bilen vil skru.