Nnywellness.com

Hvordan installere en 1-Wire GM Dynamo


Hvordan installere en 1-Wire GM Dynamo

Installere en ett-wire GM Dynamo gjør prosessen med å legge en Dynamo til et kjøretøy opprinnelig utstyrt med en generator veldig enkelt. En-wire dynamoer brukes også av mennesker i feltet ytelse bil for å gjøre bilen lettere som det er færre ledninger å legge vekt på bilen.

Instruksjoner

• Koble negative batterikabelen på batteriet.

• Montere dynamoen til motoren. Disse dynamoer ble ikke brukt i biler så må du dikte en monteringsbraketten. Du kan også finne en brakett som fungerer på en lokal søppelplass. Hvis du må lage ditt eget parentes flat stål lager, vil 1/4-tommers tykke og ca 1 1/2 inches bredt fungere bra. Bøy endene 90 grader for å danne en vugge til dynamoen og bore hull i begge kategorier å skyve en bolt, som vil holde bunnen av dynamoen. Bore hull gjennom den lange delen av braketten å montere brikken opprinnelige hull generator braketten. Bruke spor justere toppen braketten fra generator som en topp mount. Være sikker de motor og alternator trinser er riktig justert. Beltet må kjøre rett å hindre slitasje.

• Følg positiv batterikabelen fra batteriet til hvor det er koblet starter stafetten. Installere en 10-dimensjon på ledningen til denne terminalen med en ring-kobling og kjøre ledningen til baksiden av dynamoen. Koble denne ledningen til den isolerte stud utdataene terminal på baksiden av dynamoen med en ring-kobling.

• Koble til negative batterikabelen til batteriet.