Nnywellness.com

Sende nøkkel problemer med 1991 Oldsmobile 98


Sende nøkkel problemer med 1991 Oldsmobile 98

Pass nøkkelen II er en bil sikkerhetssystem som ble tilbudt i mange General Motors biler tidlig på 1990-tallet. Det var standard utstyr i 1991 Oldsmobile 98. Over tid, Pass nøkkelen systemet kan mislykkes og kanskje krever service.

Tilgangskoden definert

Pass nøkkelen II tyveri avskrekkende systemet er designet for å hindre forsøk å starte en bil uten nøkkel. Nøkkelen har en innebygd motstand pellets og pellets-sensing kontakter er innebygd i tenningen sylinderen. En "Sikkerhet"-lampen blinker når passere nøkkelen II systemet oppdager en inkompatibel nøkkel.

Tenningen nøkkel Pellet

Kontaktene i tenningen sylinderen må lese pellet på tenningsnøkkelen. Dette vil tillate 1991 Oldsmobile å starte. Skadet eller slitt tenningsnøkkelen pellets vil hindre riktig parring mellom pellet og pellets-sensing kontakten i bryteren, hindrer at motoren starte.

Ødelagte koblinger

En brutt wire tenning sylinderen kan hindre din 1991 Oldsmobile starter. Pass nøkkelen systemet for denne bilen ligger i rattstammen. Vippe rattstammen opp og ned kan føre en brutt wire til å koble, i det minste midlertidig lar bilen for å starte. Erstatte tenning sylinderen er nødvendig for en permanent løsning på problemet.

Pellets-Sensing kontakter

Feil pellet-sensing kontakter kan føre passere nøkkelen systemet mislykkes og du vil ikke kunne starte bilen. Dette kan være irriterende hvis du er den rettmessige eieren, du har den riktige nøkkelen, og du må gå et sted i en hast. Hvis kontaktene er feil, må tenning sylinder byttes. Ser på tenningen nøkkelen hole vil tillate deg å fastslå tilstanden til pellet-sensing kontaktene. Gode kontakter er sølv i farge.