Nnywellness.com

Hvordan installere et Glass kvartal Panel på en Chevy S-10 Blazer


Installere glass kvartalet panelet på døren til din Chevrolet S-10 Blazer krever demontering blazeren din døren. Glass kvartalet panelet holdes på plass til døren av noen sikre bolter innenfor døren. Installere et nytt glass kvartal panel, Fjern indre dørpanelet og den gamle glasset. Det er en vanskelig prosess, men det bør ikke ta mer enn en time.

Instruksjoner

• Åpne døren og lirke ut armrest med en slotted skrutrekker. Armlene panelet holdes på plass av en enkelt beholde klipp. Fjern klippet med en slotted skrutrekker og fjern armlene panelet fra døren.

• Fjern plast klippene å sikre det indre panelet av døren med en slotted skrutrekker. Det er flere klipp langs kanten av det indre panelet. Når klippene er fjernet, kan du løfte det indre panelet fra døren. Koble tilkoblingen før det indre panelet.

• Løsne og ta ut boltene som fire hjørnet fra glasset med en socket skiftenøkkel. Fjern glasset og Installer en erstatning kvartal panel på din S-10.

• Feste og boltene til glasset. Feste det indre panelet til døren og koble elektriske tilkoblingen. Feste armlene panelet og lukke døren.