Nnywellness.com

Hvorfor har ikke min iPhone til APN innstillingene?


Som standard kobler iPhone til datanettverk av transportøren som SIM er satt inn i det, hvis du har valgt et dataabonnement med leverandør. Hvis du har låst opp eller jailbroken en iPhone, som serverer hovedformål slik at du kan bruke enheten med hvilken som helst operatørs SIM-kortet, det er også mulig å legge inn dine egne data brukernavn og passord, kjent som enhetens navn på tilgangspunkt eller "APN" innstillinger.

Plasseringen til APN innstillingene alternativet

Hvis du ikke tilgang til din iPhone APN innstillingene, må du leter etter på menyen i rett område av telefonen. For å få tilgang til APN innstillingene, trykk på "Innstillinger"-symbolet, og velg alternativet "Generelt" og "nettverk". Alternativet "APN innstillinger" vises under alternativet "Mobildata".

Jailbreaking og tilgang til APN innstillingene

APN innstillinger vises bare på iPhone som har blitt jailbroken skal brukes med hvilken som helst operatørs SIM-kortet, og er derfor aldri på iPhone som ikke aksepterer SIM-kort, som de Verizon og Sprint selge. Jailbreaking en iPhone må du overføre programvare fra en datamaskin på iPhone, så løpe det på iPhone som en applikasjon.

Årsaker til manuell APN innstillinger

Innrykker manuell APN innstillingene lar deg omgå innstillingene angir et SIM-kort. En annen grunn til manuelle innstillinger er hvis transportøren du bruker strengt begrenser mengden av dataoverføring du er tildelt. Ved å midlertidig slette ditt APN brukernavn eller passord, hindre du datanett bor signert når iPhone er inaktiv og bruke opp dine data tildeling.

Risikoen for Jailbreaking

Selv om jailbreaking gir deg fleksibilitet til å bruke iPhone med ikke-AT & T bærere og manuelt skrive APN innstillinger, det bærer noe risk. Spesielt tomrom det den begrensede garantien Apple tenders for alle iPhone, noe som betyr at du må betale alle kostnadene av alle reparasjoner enheten krever, om skader oppstår under jailbreaking eller en annen gang.