Nnywellness.com

Akryl lys Diffuser effekt på lumen


Når den brukes i fotografering, jevne diffusorer kantene i skygger kastet av lys, spredning lyset stråler og minimere harde skygger i fotografier. Mens fabrikk-laget spredere er tilgjengelig, kan du opprette en enkel, effektiv tilsvarende med et ark akryl.

Beskrivelse

Lumen er en måling av intensiteten av en lyskilde. I motsetning til watt måler denne enheten oppfattet lysstyrken på en lyskilde stedet makt kilde trekker, gjør det lettere å sammenligne lystettheten til forskjellen lyskilder med ulik wattstyrker.

Effekter

Når du knytter en belysning modifikator til lys, reduseres lumen vurdering som diffuseren absorberer noe av lyset energi.

Betydning

På grunn av sin tykkelse og grovheter absorberer akryl diffuseren mer lys enn en profesjonell tilsvarende krever eksponeringskompensasjon eller lysere lys.

Beregninger

Du kan beregne hvor mye lys den akryl diffuseren absorberer med en pålitelig lysmåler. Definer et nakent lys og ta en lesning med din lysmåler tar notat av f-stop og lukkeren hastighet målinger. Fest akryl diffuseren lys og ta samme målingen. Forskjellen i eksponering illustrerer lysmengden tapt ved diffuseren.