Nnywellness.com

Hvordan lage lager høyttalere høres bra


Hvordan lage lager høyttalere høres bra

Høyttalere er en av de viktigste delene av bilens lydsystem. Høyttalere kan ringe eller bryte generelt. Erstatte lager høyttalerne med høyere kvalitet de kan være kostbart. Det er imidlertid synge flere måter kan du lager høyttalerne.

Instruksjoner

Hvordan lage lager høyttalere høres bra

• Justere equalizerinnstillingene på radioen. Angi bass, diskant og visne for å oppnå optimal lyd fra høyttalerne.

• Erstatt lager radioen med en ettermarkedet hodet enheten. Ettermarkedet hodet enheter har en mye høyere effekt enn lager radioer, og dette er en av de beste metodene for å øke den generelle lyd og ytelsen til høyttalerne.

• Drive høyttalerne med en ettermarkedet forsterker. Forsterker gir høyttalerne mer makt, dermed øker ytelsen. Få en forsterker som samsvarer med effekten på lager høyttalerne. Får en forsterker som er for mektig eller for svak kan skade høyttalerne.

• Installere Dynamat rundt høyttalerne. Dynamat er et materiale som hjelper deaden vibrasjon og forvrengning av lydbølgene. Sett Dynamat i områder som vibrerer mest, for eksempel innsiden av dørpanelene og bagasjerommet.

Tips og advarsler

  • Selv om det kan være kostbart, er langt den beste måten å forbedre lyden av høyttalerne å erstatte dem med ettermarkedet seg.