Nnywellness.com

Hvordan finne min tidligere sjåfør lisensnummeret


Hvordan finne min tidligere sjåfør lisensnummeret

Når du blir lovlig å kjøre motta du et lisensnummer driveren, utstedt til deg på et driver lisensen. Nummeret identifiserer deg som sjåfør og lar Institutt for motorkjøretøyer å holde en detaljert rapport om kjøringen din historie. Dette nummeret kan endres hvis du flytter ut av staten, bli utsatt for identitetstyveri, eller ellers måtte endre lisensnummeret driveren, og noen ganger også fornyer den opprinnelige lisensen. Du kan søke og finne en tidligere driver lisensnummeret, eller online.

Instruksjoner

• Sjekk gamle sjåfør lisens kort. Hvis du finner noen av de gamle kortene, burde du se driveren lisensnummeret skrevet klart foran.

• Besøk et lokalt DMV kontor. Informere dem at du er interessert i å finne en tidligere driver lisensnummeret, gi dem identifikasjon om nødvendig å bekrefte din identitet, og en representant det ikke bør ha problem å gi deg denne informasjonen.

• Søk etter en tidligere sjåfør lisensnummeret online. Ved å gi grunnleggende informasjon til DMV online knyttet til førerkortet i spørsmålet, som navn, tidligere adresse og fødselsdato, kan du få en tidligere driver lisensnummeret. For eksempel, hvis du kjøpte førerkortet i spørsmålet i staten California, at statens DMV webstedet og gi informasjon for å be om driveren (se ressursene nedenfor). Dette omfatter informasjon om driveren lisensnummeret i spørsmålet, gjeldende status, utløpsdato og restriksjoner på lisens.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig med å oppgi personopplysninger til frivillige eller ubekreftede nettsteder; informasjonen kan brukes for forbrytelser som identitetstyveri.