Nnywellness.com

Om Verizon Wireless Aircard


Verizon Trådløs tilbyr mobil og Internett-tjenester, deres Wireless Aircard tillater brukere å koble til høy hastighet Internett uansett hvor de er. Brukeren kobler bare til Aircard til en bærbar eller stasjonær datamaskin. Enheten er som et modem, og de med et abonnement på Verizons bredbånd Internett-tjenester får tilgang til nettverket med kortet.

Typer

Det finnes tre primære typer Aircards fra Verizon. Alle koble til Verizons trådløst nettverk, men de varierer i måten de kobler til en datamaskin. Den første og eldre versjonen er et PCMCIA-kort som passer inn i datamaskinens Type 2 PC-kortspor. (Se referanse 2)

En annen type er en Express-kortspor Aircard. Dette modemet kobles til datamaskinens Express-kortspor, og er nyttig for brukere som mangler et PCMCIA-spor.

Den andre og mest brukte Aircard er en USB-kort som kobler til en datamaskin via en tilgjengelig USB-port. (Se referanse 1)

Funksjonen

Alle Verizon's Aircards er i stand til å koble til Verizons trådløst bredbånd Internett-tjeneste. Ifølge Verizon tilgang kortene til det samme nettverket som mobiltelefoner. (Se referanse 1)

Når kortet er koblet til kompatible sporet, brukerlogger inn Verizon bredbånd kontoen og i et par sekunder enheten kobles til Internett, slik at brukertilgang til webområder, e-post og annet webinnhold.

Fordeler

En av de viktigste fordelene med Aircards er at de tillater brukeren å få tilgang til Internett mens du er på farten. I motsetning til andre bredbånd trenger ikke brukeren å være nær sitt hjem, et aktiveringspunkt, eller har et kabel- eller DSL-modem koblet til en trådløs ruter.

Planer

Verizon tilbyr en rekke ulike planer. Brukeren er nødvendig å kjøpe en Aircard fra Verizon til priser fra $70 til $200. Dette kjøper enheten bare og inkluderer ikke Internett-tilgang.

Brukere som godtar å to-års kontrakter få rabatter på Aircards, senke prisene til mellom $20 til $150. Høyere priset Aircards er i stand til å koble på et globalt nettverk mens priset kortene er beregnet på hjemmebrukere.

Dataabonnementer at Aircard koble til nettverket bære månedlig koster mellom $40 og 60 dollar. Brukere som trenger tilgang til bare en gang i en stund og ønsker å kjøpe en Aircard kan betale ca $15 for en hel dag med trådløs tilgang ved hjelp av sin innebygde trådløse modem. (Se referanse 1)

Misforståelser

Den første misforståelsen er at Internett-tilgang er ubegrenset. Alle planer har månedlig dataoverføring grenser. Dette refererer til hvor mye data som er sendt og mottatt mellom datamaskinen og nettverket. Ekstra kostnader gjelder slangen overskride.

Nettsteder tunge med filer eller multimedia, for eksempel video-nettsteder, kan tømme data båndbredde kvoten mye raskere enn enkel web og e-leser. De fleste brukere bør ikke grensen være et problem. Se avsnittet ressurser for nåværende planer og grenser.

En annen misoppfatning er at dataabonnement kommer med telefontjeneste. Mens Aircard åpner samme nettverk som telefoner, er mobiltelefon tjenesten ekstra. Noen planer kan kreve at brukeren skal ha en mobiltelefon ringe plan med en telefon før de kunne kjøpe en Aircard dataabonnement.

En tredje misforståelse er at Aircard kobles til Verizons hjem Internett, kjent som Fios. Det gjør ikke.

Betraktninger

De som reiser ofte med en bærbar datamaskin, eller de som finner prisen på Verizon bredbånd å være mer kostnadseffektiv konkurrerende hjemmet tjenester bør vurdere å kjøpe en Aircard og en bredbånd plan.

De med en stasjonær datamaskin eller de som ikke reiser med en bærbar datamaskin bør vurdere hjemmet Internett planer først. Det er også viktig å snakke med en Verizon representant for å sikre at selskapets tjenester er tilgjengelige i ditt område og områder som du kan reise til.