Nnywellness.com

Hvordan bygge et GPS-System


GPS-systemer er stor for navigering ukjent arealer eller spore noen eller noe. Selv om det er en avansert teknologi som benytter satellitter i bane rundt, kan du bygge din egen GPS-systemet billig. Med en forhåndsbetalt cellen telefon og et gratis stykke programvare, kan du ha et GPS-system i mindre enn 30 minutter.

Instruksjoner

• Kjøpe en forhåndsbetalt webaktivert cellen telefon, fortrinnsvis en 3G-modellen. Du kan finne disse online fra leverandører som AT & T, Walmart og T-Mobile (se ressursene nedenfor). De vanligvis starter på rundt $50 i 2010.

• Finne en mobil GPS-programvare som passer dine behov. Det finnes flere gratisprogrammer, inkludert Google Maps for mobil, Instamapper eller Mologogo. Disse kan alle brukes til sporing og navigering, men Google Maps har flere funksjoner.

• Registrer deg for tjenesten ved å gå til området og opprette et brukernavn og passord og inn ditt telefonnummer og e-postadresse. Klikk "Send".

• I noen minutter vil du motta en tekstmelding. Åpne den og følg linken for å laste ned programvaren i mobiltelefonen din nettleser.

• Åpne programmet du har installert ved å gå til hovedmenyen og deretter "Programmer." Du vil se brukernavnet ditt ved en blinkende prikk. Når du flytter, så vil prikk på kartet. I Google Maps på toppen av skjermen kan du skrive inn navnet på gaten hvor du går og får du omdreining-av-omdreining hørlig retningene.

• Logg på webområdet du registrerte bruke telefonen som en GPS tracking system. Du ser telefonen som en blinkende prikk på kartet. Telefonen beveger seg, så vil prikken. Klikk på "Historie" og du kan få en historie av bevegelsen for de siste 30 dagene.