Nnywellness.com

Hvordan overføre kontakter over et nettverk?


Hvordan overføre kontakter over et nettverk?

Bytter telefon skaffe sannsynlig betyr en ny telefon og et nytt nettverk. Mens en skinnende ny mobiltelefon kan være spennende, kan det også fremkalle følelser av frykt. Hvis du har tatt deg tid til å lagre hundrevis av kontakter i gamle enheten, er sjansene du ikke er ser frem til å gjenta denne skremmende oppgave. Før du blir kvitt din gamle service og telefon, er det noen alternativer som vil gjøre overføre kontakter til et nytt nettverk raskt og enkelt.

Instruksjoner

Mobil Backup-tjeneste

• Starte datamaskinens nettleser og utføre et nettsøk for "mobil backup service." Det er flere alternativer tilgjengelige - unngå carrier - støttet de (AT & T, Verizon, etc) siden de ikke fungerer når du bytter nettverk. Alternativene inkluderer CellBackup, en tjeneste som støtter en rekke telefoner, inkludert eldre modeller, og mIQ, en gratis tjeneste som fungerer med de fleste smarttelefoner.

• Følg den på skjermen å registrere en ny konto og lage et brukernavn og passord. Du må laste ned et program til din aktuelle telefon – den med kontaktene, for å synkronisere den med online-server.

• Kjør programmet på telefonen for å fullføre en sikkerhetskopi. Kontakt informasjon sendes til Internett-serveren og lagret. Mange programmer også gi deg en mulighet til å lagre bilder, meldinger og andre filer. Logg på webområdet på datamaskinen ved hjelp av brukernavnet og passordet du opprettet. Kontroller at kontaktene overført før snu i en gammel telefon eller si opp tjenesten med gamle operatør.

• Installere sikkerhetskopieringsprogrammet på den nye telefonen. Du må starte telefonens nettleser og skriv inn den samme Webadressen du brukte tidligere på andre enheter. Når programmet installerer, Logg på med brukernavn og passord og følge på skjermen blir du bedt om å importere kontaktene til den nye enheten.

Gå mobilleverandørens nye butikken

• Kontakt mobiloperatøren nye og finne en butikk i ditt område. Du kan også bruke funksjonen "Store Locator" tilgjengelig på de fleste transportørens nettsteder.

• Ta den gamle enheten og den nye enheten til din lokale butikk. Gamle telefonen trenger ikke å være aktiv, men i de fleste tilfeller trenger å slå på. Det er nyttig å sikre at batteriet er fulladet.

• Be om en kontakter-overføring. Mange operatører vil tilby denne tjenesten gratis, spesielt hvis du er en ny kunde. Noen forhandlere eller tredjeparts tjenester vil belaste en nominell avgift, men. Du ønsker kanskje å ring butikken før du besøker for å bekrefte kostnader og evne til å utføre denne tjenesten.