Nnywellness.com

Hvordan bytter jeg gass filtrere en 626 Mazda?


Mazda 626 er utstyrt med en liten canister-type drivstoff filter. Dieselfilter er utviklet for å stoppe urenheter i gassen fra inngåelse av drivstoff injektorer og motoren. Drivstoffilteret i drivstofftanken har et indre filter består av små fiber som er utformet for å fange og fange urenheter, tillater bare ren gass sprøytebrukerne og motoren. Endre drivstoff mellom 50 000 og 75 000 miles å beskytte motoren.

Instruksjoner

• Parkere Mazda 626 i et ventilert område og åpne panseret. Skru lokket fra gasstanken.

• Finn drivstoffilteret i brannmuren på førersiden av motoren. Skyv drypp kokekaret under motoren i Generelt-området i drivstoffilteret i drivstofftanken.

• Finn drivstoff linjene kommer fra hver ende av drivstoffilteret i drivstofftanken. Drivstoff linjene er knyttet til drivstoff filter rørene av fjærbelastet klemmer. Komprimere klyper med Tanga og skyv klemmer om lag 3 inches opp på drivstoff linjene.

• Trekk ut drivstoffslanger rett utenfor drivstoff filter rør med hendene. Vent til den lille mengden drivstoff renne ut av drivstoff linjene og drivstoffilter. Deretter unbolt brakett bolter fra drivstoff filter braketten med ratchet og en socket. Ser på retning av pilen flyt stemplet på siden av drivstoffilteret i drivstofftanken. Det nye drivstoffilteret må installeres med flyt pilen peker i samme retning.

• Trekke drivstoffilteret av braketten og putte den i drypp kokekaret. Plasser den nye dieselfilter til braketten med flyt pilen peker i samme retning som den gamle. Trykk begge drivstoff linjene på drivstoff filter rørene. Komprimere klyper med Tanga og skyv dem tilbake over drivstoff linjene nær drivstoffilteret i drivstofftanken. Når klemmer slippes over drivstoff linjene, vil de stramme drivstoff linjene til drivstoff filter rørene.

• Skru lokket tilbake på gasstanken. Slå tenningsnøkkelen til tilbehøret posisjon i fem sekunder og deretter av igjen. Gjør dette to ganger. Dette vil prime nye drivstoffilteret med gass. Deretter sveiv Mazda 626 og la motoren kjøres i omtrent 15 sekunder. Slår motoren og kontroller filteret for lekkasje. Lukke panseret.

Tips og advarsler

  • Flyt pilen representerer retningen på drivstoff. Pilen må peke mot brennstoffledningen som reiser til motoren og fra gassledningen som reiser fra gasstanken.
  • Aldri røyker eller bruke åpen flamme rundt gass.
  • Vernebriller når du erstatter en dieselfilter.