Nnywellness.com

Hvordan øke drivstoff kjørelengde for en 2003 Dodge 3500 Cummins Diesel


Hvordan øke drivstoff kjørelengde for en 2003 Dodge 3500 Cummins Diesel

2003 Dodge 3500 Cummins Diesel først gjorde sin opptreden i 2003 og er en svært vanlig motor linjen Dodge Ram lastebiler. Dette er i full størrelse lastebiler som har vært konsekvent store selgere. Med mindre du er villig til å betale for en mer drivstoffeffektive motor, er den beste måten å øke gass kjørelengde med disse Ram lastebiler å følge riktig kjørevaner og oppgradere deler.

Instruksjoner

• Sjekk for å se hvis din Dodge truck dekk er utskrifter. Dekk over oppblåst eller under oppblåst redusere kjørelengde. Kontroller dekkene har nok slitebanen, og at de er riktig justert og balansert.

• Erstatte din eksosanlegg med en ny og forbedret system beregnet på dieselmotorer. En bedre eksos system kan minske arbeidsmengden på en motor, øke drivstofføkonomi. Disse nye systemer har bredere og rettere rør som forbedrer eksos flyt.

• Forbedre din kjørevaner. Følg fartsgrensen, ikke akselerere opp bakker eller rev motoren. Varme opp motoren bare så lenge som nødvendig. Bruk din lastebil overdrive ruste, hvilke avtar arbeidstempoet av motoren og drivstofforbruket. Bruk din air condition bare når det er nødvendig. Kombinere ærend i ett.

• Plass en cover på sengen av din Dodge 3500 å redusere luftmotstanden. Mindre Vindmotstand betyr bedre kjørelengde. Drive med windows stengt på en motorvei å redusere luftmotstanden.

• Installere en ytelse inntak laget for dieselmotorer. En ytelse inntak forbedrer luftstrømmen til motoren, som vil hjelpe den bruker mindre gass.

• Fjerne alle overflødig vekt fra din lastebil. En tyngre kjøretøy brenner mer drivstoff. Bare bære elementer i sengen og cab som er nødvendig. Ikke bruk ekstra brede hjulene, overdimensjonerte dekk og ekstra lys. Alle disse elementene legge vekt på lastebilen.

• Oppgradere luftfilteret. Ekstrakostnadene for en bedre luftfilter vil spare deg penger i det lange løp fordi de varer lenger og tresko mindre lett. Mer ren oksygen som når motoren, bedre og mer effektivt det vil fungere.

• Tjenesten lastebil regelmessig. Fininnstill som anbefalt av brukerhåndboken. Sjekk din lastebil drivstoff trykkregulator og motor komprimering. Begge vil øke drivstofforbruket når de ikke er fungerer.

• Plasser en diesel ytelse modul eller chip i lastebilen. Modulene er utformet for å endre bensininnsprøytning systemet for å bedre motorytelse og gass kjørelengde.