Nnywellness.com

Kan du ha en signatur på en iPod Touch?


Kan du ha en signatur på en iPod Touch?

Hvis du er vant til å sende e-postmeldinger fra datamaskinen med en signaturlinje lagt, foretrekker du kanskje å også sende e-post fra iPod touch med en signatur. Apples iPod touch leveres med en gratis e-app allerede installert, og du kan enkelt sette opp en signatur bruke med din e-post på enheten.

IPod Touch og e-post

IPod Touch er en bærbar, batteridrevet enhet for å spille av mediefiler. Den har en dødgang fargen berøring-følsom utfoldelse som et virtuelt tastatur vises når du skriver en e-postmelding. Enheten tilgang til Internett via Wi-Fi, slik at du kan trådløst overføre e-postmeldingen med en signatur.

Om e-signaturer

Hvis du vil ta med den samme informasjonen på bunnen av hver e-postmelding som du sender med iPod touch, foretrekker du kanskje å bruke en signatur. For eksempel signaturen kan inkludere et tegn-off melding som "Hilsen" sammen med din e-postadresse, website URL og telefon antallet. Dette sparer deg fra å skrive inn samme informasjon hver gang du sender en e-postmelding.

Aktiver en signatur

Trykk på "Home"-knappen på iPod touch, og trykk på "Innstillinger"-ikonet på startskjermen når du vil aktivere en e-postsignatur. Trykk "E-post, kontakter, kalendere." Det vises en liste over e-postinnstillingene. Trykk "signatur." Et tastatur vises. Skriv inn signaturen, og trykk deretter "Mail" øverst til venstre på skjermen for å lagre endringene. Teksten du skrev inn for signaturen vil vises nederst i hver e-melding du sender fra iPod touch.

Send en epost

Trykk på "Home"-knappen og trykker på "Mail"-ikonet når du vil sende en e-postmelding med en signatur etter muliggjør en signatur i iPod touch-innstillinger. Trykk på ikonet av en blyant og papir nederst i høyre hjørne av skjermen for å opprette en ny e-postmelding. Det virtuelle tastaturet vises. Angi mottakerens e-postadresse, og skriv inn meldingen. Signaturen er allerede satt inn nederst i meldingen. Hvis du ikke vil sende signaturen med en bestemt e-postmelding, kan du redigere den eller slette den som resten av teksten i meldingen. Trykk "Send" e.