Nnywellness.com

Hvordan erstatte hytte luftfilteret i en uendelig


Designet for å være en luksus kjøretøy med en økonomi pris, er Infinity kjøretøyet toppen av linjen merkevaren i Nissan Corporation. Infinity startet i 1990, og er en økonomisk SUV med robuste off-road-funksjon som opprettholder luksus stil og følelse. Det siste du vil håndtere mens du kjører er å ha luften i kabinen blåser ut støv og forurenset luft. Mønsteret av vedlikehold og kontroll luftfilteret hytte rutinemessig kan holde deg puste frisk luft hver gang du går for en stasjon. Skifte luftfilteret er en enkel prosess i din Infinity.

Instruksjoner

Hvordan erstatte luftfilteret hytte på en uendelig

• Fjern i hanskerommet av din uendelighet av åpne hanskerommet døren og angre skruene som holder boksen på plass. Når i hanskerommet er løs, kan du fjerne den fra bilens dashbord.

• Fjerne den nedre delen av dashbordet ved å løsne det med en skrutrekker fra øvre dashboard. Finn hytte luftfilteret som sitter bak i hanskerommet.

• Fjerne utklippet holder filterdekselet på plass og skyv hytte luftfilteret ut av kjøletårn systemet rammen. Installere nye hytte luftfilteret og koble filter dekke og klippet.

• Koble den nedre delen av dashbordet ved å erstatte skruer og klipp. Installere i hanskerommet og sikre med skruer.

• Aktivere Infinity motoren. Angi air condition for å teste filteret.