Nnywellness.com

Hvor å slukke en RV kjøleskap


Når sommeren er over og du må lagre RV for vinteren, eller hvis RV ikke skal være i bruk for alle andre lang periode, de fleste RV eksperter som-RVHelpDesk.com, anbefaler at alle apparater slås av, og kjøleskapet er spesielt viktig fordi den har flere strømkilder. RV kjøleskap fungerer annerledes enn hjem kjøleskap, og slå dem innebærer forskjellige trinnene. RVs bruker 12-volt likestrøm og konvertere 110-vekselstrøm til likestrøm med en strøm omformer. RV kjøleskap kjøre i både 110-volts vekselstrøm, og byen makt, og flytende propangass eller LP gass, og propan krever en fungerende 12-volts batteri. Hver av disse strømkilder skal slås av riktig helt slå av kjøleskapet.

Instruksjoner

• Slå av kjøleskapet på kontrollpanelet. I de fleste RV kjøleskap modeller blir dette plassert på toppen av kjøleskapet.

• Slå av de to strømforsyningene: 110-volts AC strømforsyning og 12-volt DC strømforsyning. På RV breaker boksen, som kan finnes på forskjellige steder i ulike RVs, som under kjøleskapet eller noen ganger i soverommet, slå av bryteren som styrer kjøleskapet (110-volts vekselstrøm) og kjøleskap sikringen (12-volt likestrøm). Kjøleskap fungerer ikke på propan uten DC strøm.

• Slå av viktigste propan ventilen.

Tips og advarsler

  • En bobil har en flamme i ventil panelet, ligger utenfor på baksiden av kjøleskapet, når kjøleskapet arbeider på propan. Kontroller at flammen er slått av og alle propan har drenert fra rørene før lagring RV eller kjører i en gas eller propan-stasjon.