Nnywellness.com

Dieselmotor ytelse


Dieselmotor ytelse

Dieselmotorer refererer til en type forbrenningsmotor som bruker varmen av komprimering for å starte tenning å brenne drivstoff. Dieselmotorer tilbyr et annet nivå av ytelse over andre forbrenningsmotor motor systemer.

Dieselmotor

Motoren ble opprinnelig brukt som en mer effektiv erstatning å dampmaskinen. Dieselmotorer tilbyr en høy termisk effektivitet på grunn av deres høye komprimeringsforholdet. Komprimeringsforholdet refererer til en verdi som representerer forholdet mellom forbrenningskammeret volum fra høyeste kapasitet til laveste kapasitet.

Ytelsesfunksjoner

På grunn av høyere temperaturen i forbrenning produsert av dieselmotor systemer, brenne dieselmotorer mindre drivstoff enn en bensinmotor. Dieselmotorer konvertere mer enn 30 prosent av brensel energi til mekanisk energi, mens bensinmotorer gjennomsnitt 25 prosent effektivitet. Drivstofføkonomi for dieselmotorer forblir konstant selv med delvis masse spenning. Turbin og bensin motorer bruker mer drivstoff til delvis utgangseffekt.

Ytelse ulemper

Dieselmotorer har ikke en sommerfugl ventil på motoren innløp, som lukkes under tomgang i bensinmotorer. Dette resulterer i mindre innkommende luften, som reduserer inaktiv effektivitet. Diesel motor drivstoff injiseres før stempelet makt slag, som kan resultere i bare delvis fullført forbrenning og drivstoff avfall.