Nnywellness.com

Spesifikasjoner for 2000 Buick GSE


2000 Buick GSE er en fjerde generasjon Buick Regal. Fjerde generasjon startet i 1997, da Regal og tallet returnerte til formatet som brukes når Regal ble først brakt til markedet; Regal er en oppskalere versjon av tallet. Generasjon fire Regal ble produsert frem til 2004, da det ble erstattet i Nord-Amerika av Buick LaCrosse. Det fortsatt å bli produsert i Kina til 2008.

2000 Buick GSE versus 2000 Buick GS

Mekanisk spesifikasjoner for 2000 GSE og GS er identiske. Den eneste forskjellen i de to modellene er at GS var tilgjengelig i tre mer eksteriør farger og en ekstra interiør farge. Begge versjonene var tilgjengelig i Jasper Green Metallic, skarpt hvitt, Bordeaux rød perle eller svart med en middels grå interior. Bare GS var tilgjengelig i sølv Metallic, Midnight Blue Pearl eller gull metallisk bare GS tilbys et Taupe interiør.

Søkemotor

2000 Buick GSE har en tverrgående montert 231-kubikk-tommers 12-ventil, 3,8-liters, supercharged V6-motor, produsere 280-fot-lbs. dreiemoment på 3200 rpm og 240 hk ved 5200. Den har en 3.8-tommen boring og 3,4-tommers slag. Komprimeringsforholdet er åtte og et halvt til én.

Motoren er super-ladet stedet turbo-ladet. I super lading, en kompressor kjører motor å tvinge luft inn i sylinderne i mengder større enn motoren kunne ellers inhalerer. Fordi kompressoren øker og reduserer hastigheten med hastigheten på motoren, er akselerasjon lag som kommer med totrinns turbolading eliminert.

Drivverk

En fire-trinns automatisk girkasse med overdrive er standard for GSE. Giring er som følger: 2,92 for første, 1.57 sekund, 1,00 for tredje og 0.71 for fjerde. En modus velger er også standard. Modus velger tillater føreren å engasjere ulike management-programmer i en automatisk overføring. I ytelsesmodus for er akselerasjon maksimert ved å holde skiftende i en gear lenger. I økonomimodus skjer skiftende raskt for å spare på drivstoff. I stry modus, er skiftende redusert for å redusere Plutselige forandringer.

Aksel er 2,93. Dette forteller deg bilen var designet for raske starter eller tauing enn drivstoffeffektivitet. Aksel forholdet er antall snur akselen trenger å slå akselen én gang. Lav aksel er lettere på gass mens høy prosenter øke dreiemoment.

Størrelse

GSE er 72.7 inches bredt, 196.2 inches lang og 56,6 inches høy. Akselavstanden er en selv 109 inches over 16-tommers hjul. Egenvekt for 2000 Buick Regal GSE er 3,543 pounds. Egenvekt er vekten av bilen med ingen passasjerer, men med alle nødvendige bilen væsker, inkludert en full tank med gass.