Nnywellness.com

Hvordan fjerne en Airbag på en 1998 Chevy K-1500


Hvordan fjerne en Airbag på en 1998 Chevy K-1500

Over tid, kan rattet på lastebilen begynner å slites ned fra konstant bruk og solen som skinner ned på den. Det er ikke veldig vanskelig å erstatte det, men først må du fjerne det lager airbag. Dette må gjøres riktig, eller du risikerer personskade. I dette tilfellet prosjektet bilen er en 1998 K-1500 pickup, men prosessen er lik for andre kjøretøy.

Instruksjoner

• Pop panseret og bruke en åpne slutten fastnøkkel koble den negative terminalen på batteriet. Tillate lastebilen å sitte i 30 minutter før du går videre til trinn 2.

• Setter nøkkelen i tenningen og gjøre den til "På" posisjon. Slå rattet til venstre, 90 grader fra center. Se bak rattet og Finn det lille hullet bak rattet. Sted det flathead skrutrekker inn i hullet og presse det til den ene siden av kollisjonsputen kommer ut av rattet.

• Slå rattet 180 grader mot venstre slik at den andre siden av rattet er øverst. Sted det flathead skrutrekker i hullet på høyre side, så skyve det komme fram til kollisjonsputen.

• Trekk til kollisjonsputen av rattet. Koble ledningsnettet fra baksiden av kollisjonsputen med hendene. Nøye bære kollisjonsputen ut av lastebilen og legge den med forsiden opp på en tre overflate.

Tips og advarsler

  • Aldri arbeidet med airbag systemet på en bil uten første frakobling av batteriet. Ellers risikerer du eksploderer på deg når du fjerner det, og du kan skade deg.