Nnywellness.com

Minnesota State bil forsikring krav


Minnesota State bil forsikring krav

Minnesota er en av 13 stater som har vedtatt no-fault policy for bil ulykker. No-Fault bare refererer til skader i en ulykke. I stedet for siterende feil mottar deltakerne i en ulykke betaling fra egne forsikringsselskap. Det er obligatorisk å opprettholde visse typer bilforsikring dekning i delstaten Minnesota.

Personskade beskyttelse

Personskade beskyttelse dekning kreves i Minnesota. Kjent som PIP, er dette den no-fault delen av forsikringen dekning. Det hjelper dekke medisinske utgifter, i tillegg til kostnadene helbredelsesprosessen. Avhengig av politikken, kan dette inkludere tapt lønn, husholdningenes utgifter og begravelse koster. Minnesota krever en minimum dekning for personskade beskyttelse.

Minimum personskade beskyttelse er $40.000; $20.000 er tilgjengelig for å dekke medisinske utgifter, og $20.000 for ikke-medisinske kostnader. Denne summen er tilgjengelig for hver person skadet i ulykken.

Ansvar

Ansvarsforsikring dekker den andre sjåføren, førerens bil, medisinske utgifter utover deres dekning eller løsøre hvis ulykken anses for å være din feil. Den dekker ikke skader på bilen eller eiendom. Hvis du har et lån på bilen din, er du pålagt å ha omfattende og kollisjon koster for å dekke lien abonnenten i tilfelle en ulykke.

Minnesota loven krever en minimum ansvarsforsikring dekning av $30.000 for personlige skader, $60.000 for to eller flere person skader og $10,000 for auto eller personlig eiendomsskade.

Underinsured fordeler

Underinsured fordeler er en del av no-fault politikk. Disse fordelene er bare tilgjengelige når medisinske utgifter overstiger PIP dekning og den andre sjåføren ble ansett for å være ansvarlig for ulykken, men har ikke tilstrekkelig ansvar dekning.

Minnesota loven krever $25.000 skader dekning for en person og $50.000 for to eller flere personer.

Uninsured

Denne forsikring beskytter deg i tilfelle du er involvert i en ulykke med en ikke-forsikrede sjåfør som anses ansvarlig for ulykken. Disse fordelene vil også aksent PIP fordeler.

Minnesota loven krever $25.000 skader dekning for en person og $50.000 for to eller flere personer.

Ytterligere dekning

Bilistene min velger å bære presseomtalen over minimum for sine biler. Omfattende beskytter eieren fra farene som tyveri, oversvømmelse, brann og hærverk. Kollisjon dekker kostnadene av bilen eller reparasjonene hvis det er involvert i en kollisjon. Det finnes også andre alternativer som glass erstatning eller leiebil. Alternativene ikke nødvendige vil øke forsikringspremiene.

Høyere priser for obligatorisk minimumskrav er også tilgjengelig mot ekstra kostnad.

Straffer

Alle Minnesota bilistene er pålagt å holde en skriftlig uttalelse fra deres forsikring carrier at bilen er dekket av minimumskravene i loven i sin besittelse. Feil aldersbevis forsikring til en politimann på forespørsel er en forseelse lovbrudd.

Hvis ikke tilstrekkelig dokumentasjon, kan retten pålegge bøter og violator kan utsettes for tilbakekalling av sin lisens.