Nnywellness.com

Hvor å endre LCD plastdekselet på en BlackBerry Curve 8330


Enten du bærer din BlackBerry Curve 8330 i baklomme, vesken eller på et hylster, det er alltid en sjanse du kunne slippe den eller bump skjermen mot noe, skade telefonen. Heldigvis, 8330 har et plastdeksel rundt på skjermen, mot store skader. Hvis det vises skal fungere, men det er en synlig sprekk som går gjennom det, er sjansene du trenger bare å erstatte linsen skjermen. Denne prosessen krever et spesielt verktøy, men deler er lett tilgjengelig på nettet.

Instruksjoner

• Sett flatt slutten av plast snuse verktøyet gapet mellom linsedekselet og saken. Du finner dette over skjermen og direkte over BlackBerry logoen og høyttaleren. Trekke tilbake på snuse verktøyet å slippe utklippene holder linsedekselet på plass. Arbeide flat slutten av snuse verktøyet øverst i skjermbildet linsen før den kommer ut av kroppen.

• Fjerne skjermen Utskiftingspakken linsen fra sin innpakning. Fjern støtte fra klistremerket for erstatning linsen skjermen med hendene. Plasser klart klistremerket på innsiden av linsen skjermen, deretter bruke plast snuse verktøyet for å glatte ut noen rynker på klistremerket. Fjerne overføre tapen fra klistremerket med verktøyet kniv.

• Plasser nederst på skjermbildet erstatning linse i sporet på kroppen av telefonen over styrekulen og vippe den ned mot toppen av telefonen. Skyv den på plass for å sikre klippene og deretter jobben er fullført.