Nnywellness.com

Hvordan å avvæpne en Hyundai Sonata OEM Alarm


Hvordan å avvæpne en Hyundai Sonata OEM Alarm

Hyundai Sonata ekstern nøkkel fob kontrollerer låsing og alarm systemet for kjøretøyet. Fob er en trådløs sender som brukes som en nøkkelring for din tenningsnøkkelen og har tre knapper: låse og låse opp en panikk-knapp som vil høres bilen alarm. Bruke denne trådløse senderen og din tenningsnøkkelen, kan du deaktivere OEM alarm installert i din Sonata når den blir væpnet eller satt av.

Instruksjoner

• Trykk på "Låse opp"-knappen på nøkkel fob å låse dørene.

• Trykk på "Lås opp"-knappen en gang innen fire sekunder av det første trinnet. Blinklys lysene blinker to ganger, bekrefter at alarmsystemet er deaktivert. Hvis alarmen er aktivert og pipelyd, fortsette til steg 3.

• Trykk "Panic" på nøkkel fob deaktivere lød alarmen. Hvis dette ikke fungerer eller du ikke har den nøkkel fob, sette inn nøkkelen i tenningen Sonata og bilen på avvæpne alarm.

Tips og advarsler

  • Hvis du eller en tredjepart installert OEM alarmen etter at du kjøpte bilen fra produsenten, vil trinnene trolig fortsatt være den samme. Mest alarmer avvæpne på samme måte, men husk å sjekke med at alarmen modellen er instruksjoner for mulige avvæpnende variasjoner.