Nnywellness.com

Hvordan rengjøre en bil gass Cap


Bil gass caps er bare utsatt for skitt og fett som noe annet på en bil. Dette kan gjøre det vanskelig å sette inn og fjerne hetten, men kanskje den største faren er at en gunky eller skitne gass cap kan la noen av den resten bak, som kan falle inn gassen i seg selv. Hvis dette skjer ofte nok, kan du gå fra bare å ha en skitten gass cap til en plugget gass filter eller drivstoff pumpe. Erstatte disse elementene vil koste langt mer penger enn bare å holde din gass cap rent.

Instruksjoner

• Skru butangass fra bilens gass tank. Plass den på en overflate du ikke tankene å bli skitten, som oppkjørselen eller noen gamle aviser.

• Spray oljebaserte lube hele mekanismen skru på gassen cap. Bruker rag som om du var vaske, tørke av alle lube i skrubbe bevegelse. Denne glidemiddel gjør en stor renere og vil oppløse alle stor eller gunk på gassen cap. Tørke det av ren, og hvis det er noen flekker igjen som fortsatt ser skitne, spray dem igjen med oljebaserte lube og stryke det.

• Dekk hetten helt med en silikonbasert spray. Petroleum-baserte glidemiddel vil etter hvert svekkes plast hvis de ikke fjernes. Dekker lokket med en silikon spray glidemiddel vil beskytte den mot slitasje.

• Sette butangass. Kontroller at det skruer ut lett.

Tips og advarsler

  • Ikke gjør dette mens bilen kjører. Arbeid i et godt ventilert område.