Nnywellness.com

Viton O-Ring spesifikasjoner


Viton O-Ring spesifikasjoner

Viton, et registrert varemerke for DuPont, refererer til et stoff kjent som en fluoroelastomer som har flere bruksområder der kontinuerlig fungerer i ekstrem varme er viktig, for eksempel bil motorer. Drivstoff-systemer, for å møte strenge utslipp krav, plassere en byrde på delene i systemet, som inkluderer o-ringer som må holde selene. Disse o-ringer er ofte spesielt designet og produsert med Viton å møte alle etterspørslene.

Varmebestandig

O-ringer, som andre deler i bilmotor, opprettholde høye temperaturer utgis, og må ha sitt segl over lang tid. Viton ringer angi motstand mot temperaturer opp til 200 grader Celsius eller 392 grader Fahrenheit. Ifølge DuPont vise deres o-ringene en maksimal kontinuerlig brukstemperatur 204 grader Celsius.

Evne til å holde segl

Endringsvarsel eller dønning, betegner bevegelse i fysisk natur av o-ring, forårsaket av ekstreme varmen av motoren. Måle evnen til å holde en sel og ikke lekkasje, må Viton være motstandsdyktig mot de fleste svelle. Ifølge testresultater rapportert i problemet løse produkter, etter 100 timer i luften på 150 grader (en temperatur lik eller større enn en vanlig motor), beholdt Viton o-ringer mer enn 90 prosent av sin opprinnelige tetting kraft.

Hardhet

En spesifikasjon for o-ringer innebærer hardheten av stoffet, som gjelder sin evne til å tåle negative styrker i motoren. Et land (hardhet) hardhetstest er en standard for å vurdere denne spesifikasjonen, med land A skalaen som brukes for o-ringer. Målinger varierer fra 0 til 100, med jo høyere tall, jo hardere stoffet. Ifølge Marco Rubber, følgende er resultatene av denne spesifikasjonen: ETP o-ringer 78, at o-ringer 75, GFLT 73, B 75 og 79 F. For å sette dette elementet i perspektiv, SubsTech lister sko hæler som en 70 og sko såler som en 80.

Strekkfasthet og forlengelse

Ifølge MatWeb, strekkfasthet måler styrke per arealenhet (MPa) nødvendig å bryte et stoff, og strekk forlengelse måler prosentvis økning i lengde bryte. Denne spesifikasjonen målt ETP o-ringer en strekkfasthet av 17,9 og en forlengelse av 145 prosent. Andre Viton o-ringer vurdert fra 13,6 til 17,6, med forlengelse mellom 140 240 prosent.