Nnywellness.com

Hvordan bruke syntetisk olje for en 1987 Peugeot 205 XL


Hvordan bruke syntetisk olje for en 1987 Peugeot 205 XL

Peugeot produsert 205 fra 1983 til 1998, samtidig som den vant "Car av tiåret" fra Car Magazine. Småbil Peugeot 205 XL har en imponerende 28,4 mpg. Peugeot anbefaler kjører en semi syntetisk eller full-syntetisk olje i 205 XL, så hvis din har konvensjonell olje i crankcase, bør du erstatte det med syntetisk olje så snart som mulig. Til tross for mange myter har endre til semi - eller full-syntetisk olje (og tilbake) det motsatte, ingen skadelige effekter på en motor tidligere kjører konvensjonell olje.

Instruksjoner

• Kjøre med Peugeots forhjulene nøye på bilen ramper. Slå av motoren, sett på parkeringsbremsen og gå ut av bilen. Plass to hjul parkeringsklosser mot venstre å holde Peugeot rullende.

• Åpne Shack og støtte det med hette prop manuelt. Fjerne motor olje lokket, ligger på toppen av ventilen dekselet, hånd og sett den til side (ikke sett det på batteri eller batterisyre vil skade cap).

• Skyv under Peugeots grensesnitt med en avløp panne, 8 mm boksen fastnøkkel, olje filter fastnøkkel, noen filler og nye oljefilteret. Plasser avløp pan under bunnpluggen olje, ligger på det laveste punktet i olje pan. Fjern bunnpluggen olje med 8 mm boksen skiftenøkkel og la olje renne fra i olje pan i avløpet kjelen.

• Skyv avløp pan mot fronten av bilen til den er under oljefilteret, som ligger på siden av motoren (mot fronten av bilen), mellom motor og radiator. Fjerne Peugeots oljefilter med olje filter fastnøkkel.

• Påfør et tynt lag med brukt olje til pakningen på nye oljefilteret hånd å forsegle det nye filteret til motoroljen filtrere bolig. Skru det nye oljefilteret på oljefilteret boliger for hånd. Ikke bruk skiftenøkkelen for dette.

• Installer olje bunnpluggen ved hjelp av 8 mm boksen skiftenøkkelen. Når hodet av avløp plug berører kroppen i olje pan, ikke trekk det mer enn 1/2 slå mer å hindre over stramme det. Tørk av olje pan og området nedenfor oljefilteret ren med filler.

• Klatre ut fra Peugeot avløp pan, gamle filteret, filler og verktøy. Hell tre og en halv quarts 10W40 syntetiske motorolje i Peugeots veivhuset gjennom veivhuset filler hullet på ventilen dekselet. Installere lokket olje for hånd.

• Start med Peugeots motoren, telle til 10 og slå av motoren.

• Trekk motor olje måling, ligger på siden av motoren og tørk slutten av med en klut. Sett inn peilepinnen fullt og trekk den tilbake og sjekk oljenivået. Hell i flere 10W40 syntetisk olje til oljenivået på måling når det øvre området av krysskravering på måling.

• Lukk Peugeot's hood for hånd. Kjøre bil nøye av bilen ramper flyttet hjulet parkeringsklosser borte fra baksiden trette.