Nnywellness.com

Chrysler 300C overføring problemer


Chrysler 300C overføring problemer

Tross en performance-orientert bil, med en av de kraftigste motorene tilgjengelig i en innenlands produsert sedan, har Chrysler 300C et vell av overføring-relaterte problemer. De varierer i alvorlighetsgrad fra overdreven vibrasjon til hele bilen slås av i midten av cruise. Chrysler forhandlere ikke har alltid hatt best rykte for å fikse problemer under garanti, så det er nok verdt å tenke to ganger før du kjøper en fullastet, HEMI utstyrt versjon av denne automaker's flaggskip sedan.

Vann Seepage

På grunn av den enorme størrelsen (5.7 liter forskyvning) av 300C's motoren er aircondition kondensatoren og overføringen i nærheten under panseret. Dette betyr at en perfekt storm av raske temperaturendringer og tunge a/c Bruk kan føre til vann damp forurensende overføring væske. Dette er et alvorlig problem som kan kreve en erstatning overføring. 300C har dessverre ikke en dipstick sjekke girolje.

Grov skiftende

Noen 300C eiere har klaget av ikke å kunne skifte ut av parken, skiftende i nøytrale uforklarlig på motorvei eller ikke skiftende utover andre gear. Noen drivere rapporten sin 300C ikke selv skifte ut av parken. Dette problemet kan vanligvis løses ved å erstatte en liten plastklemme inne i shifter forsamlingen.

Overføring væske lekkasje

En eier av en 2005 300C undersøker undersiden av bilen hver 3000 miles på grunn av girolje lekkasje på bakken. Det er også forseglet stengt så du ikke kan legge til erstatning girolje. Hvis denne lekker fortsetter uten rettes, kan det føre til overføring skiftende av det riktige utstyret tilfeldig.