Nnywellness.com

Hvordan erstatte Honda Struts


Bil struts er en integrert del av utstyret for nesten alle foran hjulet stasjonen kjøretøy, og blir er ikke annerledes. Spankulere er styringsgruppe komponenten består av forsiden styringen knoke, komprimering fjærer, støtdempere og spankulere tårnet. Spankulere enhetene kan endres som enkeltdelene som gjør dem opp eller hele avdelinger. Det er mye enklere å endre struts hele enheter og vanligvis koster mer effektiv på lang sikt. Det gjør det også mulig for selv uerfarne mekanikerne kan utføre denne reparasjonen.

Instruksjoner

• Begynn med å sette bilen i park og oppjekking førerens side front dekk ut av bakken med jack. Bruk lug skiftenøkkelen å fjerne det lug vanskelige problemer og trekke hjulet av stenderne.

• Bruke socket skiftenøkkelen å fjerne festebolter på brems skyvelære og trekke caliper av rotoren. Trekk rotoren av stenderne.

• Bruke socket skiftenøkkelen fjerne toppen montering bolt på styringen knoke Skyv pickle gaffelen på plass rundt ballen felles, og slo den fast med hammer for å pop bidétbatteri ut av styring knoke.

• Unbolt bunnen av strut fra A-arm med socket wrench pop panseret på bilen og bruke socket skiftenøkkelen fjerne fire festebolter holder spankulere tårnet på plass i Hondas brannmur.

• Skyv hele spankulere forsamlingen ut fra fender godt og sett nye i stedet. Skru ned øvre og nedre festebolter med socket wrench. Koble bidétbatteri og styring knoke og skyv brems rotoren tilbake på plass. Montere caliper tilbake på plass på den nedre delen av strut og Monter hjulet.

• Gjenta trinn 1-5 for passasjer side foran hjulet samt og deretter prøvekjøre bilen til kontroller styringen fungerer riktig.

Tips og advarsler

  • Hvis caliper er fast på brems rotoren, skru av korken på master brems sylinderen under panseret på bilen og bruk en skrutrekker til å lirke calipers fra hverandre. Husk alltid å gjenerobre brems sylinderen etter fjerner calipers, skjønt.