Nnywellness.com

1994 Jeep Grand Cherokee gass kjørelengde spesifikasjoner


1994 Jeep Grand Cherokee gass kjørelengde spesifikasjoner

Jeep Cherokee gir drivere med valgfrie funksjoner, men drivstoffeffektivitet er ikke en av dem. I 1994 hadde forbrukere et valg av fem Jeep Cherokee modeller. Det var varianter av standard funksjoner, men omfattende drivstofforbruket forblir en konstant. Drivere jobber hardt for å finne en løsning. Etter-markedet kjøretøy endring gir liten lettelse.

Søkemotor

I 1994 kom Jeep Cherokee biler standard med en 4.0 liters motor. Unntaket var Standardversjon, med en 2,5-liters motor som kan oppgraderes til 4.0 liter. 4.0 liters motorer gitt mellom 180 og 190 hk, i motsetning til 123 HP av 2,5 liters motor. Mer HP en motor har, jo raskere en bil reiser. Økt HP betyr bilen brenner mer drivstoff. Mange tester viser tregere kjøring hastigheter sparer gass.

Brensel

Gassforbruk for Jeep Cherokee er enhetlig unntatt Standardversjon. I 1994 4 x 4 Jeep Cherokee er rangert som mottar mellom 12 og 16 miles per gallon i byen og 17 til 20 MPG på motorveien. Standardutgaven fikk den beste MPG vurderingen av 20 i byen og 23 på motorveien.

Løsninger

Etter-markedet endringer finner drivere med en svak bedring i gass kjørelengde for 1994 Jeep Cherokee. Pakkene er tilgjengelig på bilbransjen forhandlere som inkluderer luftinntak, luftfilteret, eksos. Installere utstyret øker kjølig luft mottatt av motoren, lage en mer ensartet blanding av drivstoff og luft. Forbedret mix reduserer mengden drivstoff kreves for kjøretøy og øker kjøretøyets strømnett. Prosjektpakkene installere i ca to timer med husholdning verktøy.