Nnywellness.com

10 beste gass Saver biler


10 beste gass Saver biler

Med høye gasspriser, er flere og flere forbrukere forlate sin gass guzzling biler og velge mer gass-effektive biler. Fra 4-sylindere til hybridbiler fortsette bilprodusenter å produsere gass saver biler for publikum. Forbrukerne ser til ulike publikasjoner og medier å se hva biler fare best. Det er forskjeller i rangeringer og meninger, men samlet visse biler gjøre kontinuerlig kutt.

Toyota Prius IV

Toyota Prius IV er en hybridbil laget av Toyota. Det bytter til elektrisk energi når bilen er inaktiv. Ifølge Consumer reports er Toyota Prius IV rangert på toppen av listen for gass-effektive biler. Prius måler på 32 byen MPG og 55 Highway MPG.

Smart For to lidenskap

Smart For to lidenskap coupe er en veldig liten men drivstoff effektiv vehicle. Den er utstyrt med tak, A/C, strøm vinduer og speil som klimaanlegg og elektrisk og oppvarmede sidespeil. Rangert #2 på Consumer Reports og #8 på Cars.com, en Smart For to lidenskap, også kjent som smart-biler får ca 30 MPG i byen og 44 MPG på motorveien.

Honda Insight

Honda Insight er konkurrenten til Toyota Prius. Det er en kompakt hybridbil; den rangerer på #3 på Consumer Reports og #4 på Cars.com. Det blir ca 40 MPG i byen og 45 MPG på motorveien.

Volkswagen Golf TDI (manuell)

Volkswagen Golf TDI er en kombi bil på markedet siden 1974. Det er verdens tredje mest solgte bilen. Rangert #4 på Consumer Reports, får Volkswagen Golf 27 MPG i byen og 49 MPG på motorveien.

Ford Fusion Hybrid

Cars.com rangerer Ford Fusion Hybrid på #2 av sine beste samlede drivstofføkonomi og Consumer Reports rangerer det på #7. Det blir 25 MPG i byen og 40 MPG på motorveien. Ford Fusion Hybrid vant nordamerikanske bilen av året prisen på 2010 Detroit auto show.

Honda Civic Hybrid

I motsetning til sine kolleger holder Honda Civic Hybrid standard coupe design. Det har ikke en boxy ligne Prius eller Honda Insight. Consumer Reports rangerer Honda Civic #5 på listen, og det gjør #3 plass på Cars.com. Honda Civic Hybrid blir ca 26 MPG i byen og 47 MPG på motorveien.

Toyota Camry Hybrid

Som Honda Civic holder Toyota Camry Hybrid sin glatt, lang linjer. Det ser mer ut som en luksus kjøretøy (Lexus) enn en pendler bil. Toyota Camry Hybrid er rangert #6 på Consumer Reports og #9 på Cars.com. Det blir 28 MPG i byen og med 41 MPG på motorveien.

Scion xD (manuell)

Den Scion xD ligner Volkswagen Golf og kommer med en 1.8L motor. Den Scion xD er rangert #8 på Consumer Reports. Det blir 25 MPG i byen og 40 MPG på motorveien.

Nissan Altima Hybrid

Nissan Altima Hybrid er en sporty hybrid sedan. Som er Camry Hybrid fokuserer det på mer luksus funksjoner og komfort. Cars.com rangerer Nissan Altima Hybrid #6 på listen og Consumer Reports rangerer Nissan på #12 på listen. Bilen får ca 27 MPG i byen og 36 MPG på motorveien.

Mini Cooper (base manuell)

Bygget av BMW, ble denne lille bilen introdusert over hele verden i 2001. Det er kjent for sin styling og europeisk sjarm. Mini Cooper kommer inn på #9 forbrukeren rapporter. Det blir ca 24 MPG i byen og 41 MPG på motorveien.