Nnywellness.com

2004 mustang GT spesifikasjoner


2004 mustang GT spesifikasjoner

Vet spesifikasjonene for et kjøretøy kan du bedre bedømme hvordan det utfører og om den vil møte dine standarder. Enten du eier eller kjøper en 2004 Ford Mustang GT en daglig bil eller på gøy i helgene, må du forstå noen grunnleggende om kjøretøyet.

Søkemotor

Avhengig av modell kjøpt, tilbyr Mustang tre forskjellige Motorstørrelsen. De inkluderer en 4.6-liters 260 hestekrefter V8-motor. Motoren har en fem-trinns manuell girkasse eller en firetrinns automatgir. Motoren legger ut nesten 302 føtter-pounds dreiemoment på 2000 rpm.

Kabinett

Mustang veier 3400 lbs. Stammen har 10,9 kubikkfot og en 183.2-tommers ramme. Suspensjon på Mustang håndteres av McPherson struts bruke separate spiralfjærer på nedre armer og en stabilisator bar på forsiden. Bakhjulsopphenget gir deg en jevn ride med spiralfjærer på en lavere arm og det har også en vannrett aksel demper og stabilisator bar. Gasstanken er 15,7 gallon. Mustang blir stoppet av fire skivebremser, hvorav to er ventilert. GT er en bak-hjulet stasjonen kjøretøy. Denne Mustang kan gå fra 0 til 60 mph på under sju sekunder. Styring håndteres av et rack og pinion system og har også en differensialsperre og en alt – både fart trekkraft system.

Interiør

2004 Mustang er utstyrt med en Mach lyd system og en seks-ekstern foranderlig CD platespiller og driver åtte høyttalerne i bilen. Føreren og passasjer begge har kollisjonsputer og tre-punkts beherskelse sikkerhetssystemer. Forsetene er bøtte-stil sitteplasser mens baksetene benk-stil sitteplasser. Mens setene er klut, er rattet fashioned med innpakket skinn. Det totale volumet av interiøret i bilen er 83 kubikkfot.

Andre fakta

2004 markerte 40-årsjubileet for Mustang, så Ford plasserte 40 årsjubileet emblemer på alle 2004. For å feire jubileet, Ford også lagt tre farger: konkurranse oransje, skrikende gul og rød rød. Fra oktober 2010 varierte priser for Ford Mustang GT fra $7,000 til $14,950 for det konvertible modellen og $5,650 til $13,625 for coupe-modellen.