Nnywellness.com

Hvordan installere en høyttalerledningen i en Curtis Surround Sound System


Curtis produserer prisgunstige surround lydanlegg med høyttalere som er koblet til Curtis mottakeren via fargekodede høyttalerledningen. Selvstendig systemet er kompakt og utformet for bruk i områder der full størrelse høyttalere og lydutstyr kan være upraktisk. Hver Curtis satellitthøyttaler kobler til en bestemt kontakten på mottakeren med medfølgende høyttalerkablene. Matche fargen på ledningen til kontaktene på høyttaler og mottaker for en forenklet oppsett som tar bare minutter.

Instruksjoner

• Forberede for wire forbindelser ved å sette hver Curtis høyttaler i riktig posisjon basert på merket på baksiden av hver høyttaler. For eksempel refererer LF og RF til den fremre venstre og høyre fronthøyttalerne, som flanke TV. C høyttaleren er senterkanalen. SL og SR høyttalerne er bak satellitt venstre og bakre satellitt rett.

• Fargekodede pluggen på hver angitte høyttalerledningen inn fargeavstemming kontakten på baksiden av høyttaleren.

• Installere pluggen på den andre enden til fargeavstemming kontakten på baksiden av mottakeren. Kontaktene er også merket LF, RF, C, SL og SR som en ekstra referanse å hjelpe tilkoblinger.

Tips og advarsler

  • Koble høyttalerne til Curtis mottakeren før mottakeren eller noen komponent tilkoblet til elektrisitet.