Nnywellness.com

Hvordan erstatte hodelykt på en 2003 Toyota Corolla


Hvordan erstatte hodelykt på en 2003 Toyota Corolla

Frontlyktene på din 2003 Toyota Corolla er en viktig synlighet funksjon når du kjører i dårlig lys. Frontlyktene vil lyse veien foran deg slik at du kan se hindringer eller farene på veien. Andre drivere er avhengige av frontlyktene å identifisere din plassering på veien. Hvis en pære har brent, erstatte den en gang for din sikkerhet. Kjøpe en ny lyspære på auto deler butikken eller Toyota-forhandler.

Instruksjoner

• Fjern foran radiatoren grill montering fra din 2003 Toyota Corolla. Samlingen grill er festet med to bolter og har en klipp sikre. Ta ut boltene socket og ratchet. Trykk inn klemmen til utgivelsen samlingen grill.

• Bruk en flathead skrujern til å snuse radiator grillen gratis fronten av bilen. Angi grillen til side for den nye installeringen.

• Fjern støtfanger frontdekselet fra bilen. Bruk en skrutrekker til å fjerne seks skruene som beholde. Trykk to klipp nedover for å frigjøre dem. Unlatch kroken på førersiden av støtfanger og fjerne støtfanger frontdekselet. Koble fra ledningsnett for tåkelys hvis din Corolla er utstyrt med dem før du åpner støtfanger dekselet helt.

• Fjern de to boltene bare inne i motorrommet som sikre samlingen frontlys bruker socket og ratchet. Fjerne bolt på forsiden av frontlys forsamlingen, like under støtfanger dekselet montere med kontakten og ratchet.

• Tre frontlys forsamlingen frem til baksiden av samlingen. Trekke ledninger tilkoblingen fra baksiden av lys og trekke montering av fronten av bilen.

• Koble ledninger koblingen for pæren du endrer ved å trekke det rett ut. Frontlys samlingen inneholder to frontlys pærer midt i forsamlingen og blinklys pære på ytterkanten av forsamlingen. Trekk pære av forsamlingen og kaste den.

• Installere nye pære i forsamlingen og koble ledningsnettet. Omplasser samlingen frontlys og erstatte tilkoblingen på baksiden av forsamlingen. Sikre samlingen i posisjon ved å erstatte og stramme beholde bolter socket og ratchet.

• Erstatte støtfanger dekselet. Sikre støtfanger dekselet på kroken på førersiden av bilen. Koble ledningsnettet for tåkelys, eventuelt ved å trykke den rett i. Engasjere klippene og erstatte de seks beholde skruer, snurpes dem med en skrutrekker.

• Flytte foran grillen dekselet. Engasjere klippet og deretter erstatte to bolter og stram socket og ratchet. Teste frontlyktene å bli sikker de fungerer som de skal.