Nnywellness.com

Hvor å låse opp en BlackJack for T-Transportabel


At & T BlackJack er en GSM-telefon, som betyr at den bruker et SIM-kort til å koble til det mobile nettverket. SIM-kort er avtagbart, så du kan erstatte AT & T SIM-kortet med en T-Mobile USA SIM card hvis du ønsket å bruke nettverket i stedet. AT & T bruker imidlertid en SIM tilskuddet lås på det telefoner for å hindre dem i å anerkjenne andre SIM-kort. Angi SIM låse opp koden i din BlackJack vil tillate deg å bruke den med T-Mobile.

Instruksjoner

• Slå av at & T BlackJack. Fjern batteridekselet ved å skyve det ned nederst halvparten av baksiden av telefonen. Løft ut batteriet.

• Skyv AT & T SIM-kortet ut av SIM sporet. Sett inn T-Transportabel SIM-kortet med Gullkontaktene nedover hjørnet cutaway vendt fra SIM-spor.

• Erstatte batteriet og Skyv batteridekselet tilbake på BlackJack. Slå telefonen på. Klikk "OK" for å fjerne SIM card feilmeldingen som vises. Skriv inn SIM låse opp koden. Klikk "OK" for å låse opp telefonen.

Tips og advarsler

  • Før du kjøper et SIM låse opp koden for din BlackJack, kontakt ATT & kundeservice. De gir ofte gratis SIM unlock koder til kunder som oppfyller deres kvalifikasjonskrav.
  • Låse opp en AT & T BlackJack garanterer ikke at alle tjenestene håndsettet bruker fungerer på T-Mobile nettverk, inkludert mobile Internett eller MMS. Hvis du har problemer med noen mobile tjenester samtidig med T-Transportabel SIM card, kontakt T-Mobile teknisk supportavdeling for hjelp til feilsøking.