Nnywellness.com

Hvordan finne ut som en celle nummer tilhører


Hvordan finne ut som en celle nummer tilhører

Samtaler fra ukjent nummer er ofte uønskede. Du kan raskt spore ned registrert mobiltelefon tall, men gjennom bruk av Internett. En gang du måtte svare, ringe tilbake eller send en melding til hvor å finne ut hvem det var, men ulike nettsteder har nå gjort dette enkelt.

Instruksjoner

• Gå til nettstedet. Google gjør en dyp søk på ulike kataloger og sorterer informasjon for deg. Bruke effektiv søkeparameterne for å få best resultat; for eksempel søke etter 123 "456 7890" og ikke 123 456 7890 som sistnevnte vil resultere i et lavere antall nøyaktige resultater.

• Søke online telefonkataloger selv. Mens mengden av informasjon du får gjennom denne ressursen vil være begrenset, vil du kunne spore opp byen for faktureringsadresse i det minste.

• Bruke en omvendt mobiltelefon lookup service. De fleste selskaper tilbyr noen søk gratis, men du vil ende opp med å sette opp med salg annonser på nettstedet. Du må angi ditt eget navn, telefonnummer og poststed for å kunne bruke tjenesten.

• Søke gjennom frivillig kataloger som folk legger informasjonen det og du kan spore hvor gratis. Men hvis personen ikke har sette hans telefonnummer på en av disse, vil du ikke kunne finne den.

• Bite i kule og betale et nettsted som telefon Detective eller Intelius rundt $20 og få det til å finne informasjon for deg. Kontroller at du vet hva slags informasjon det vil gi deg før du betaler.

Tips og advarsler

  • Må du blokkere din egen når telefonsamtaler.