Nnywellness.com

Hvordan å selge en bil for søppelpost med ingen papirer


Lær hvordan å selge en bil for søppelpost uten en tittel eller papirer. Det er en prosess kaller forskjellige byen kontorer og Skraphandlere se som gjør dette. I tillegg finnes det forskjellige måter å kreve forlatte biler og selge dem for penger.

Instruksjoner

Hvordan å selge en bil for søppelpost med ingen papirer

• Når du selger en bil for søppelpost, må man identifisere hvorfor bilen i sin besittelse men har ingen tittel. Kanskje bilen ble forlatt på sin eiendom, eller noen ga det til ham å skrap og ikke gi papirer. På dette punktet, tror mange at de ikke kan selge biler for søppelpost fordi de ikke har bevis av eierskap. Dette er ikke sant. Når en person har bestemt hvorfor hun ikke har papirer for bilen, kan hun begynne å søke etter et sted å selge den.

• Starte ved å ringe lokale Skraphandlere og skrap metall selskaper. Noen vil godta biler uten titler. En person som kaller nok steder eller bor i et stort nok område kunne finne en eller to Skraphandlere som kjøper bilen fra ham. Hvis han ikke kan finne en kjøper, må han prøve noe annet.

• Hvis man ikke kan finne en søppelplass å kjøpe bilen hans, har han et par forskjellige alternativer. Det første alternativet vil ta en dag eller to, men vil være mer lukrative enn andre alternativer. Få tilgang til en butikk med tungt maskineri verktøy og demontere bilen. Når alle nonmetal elementene har blitt fjernet, kuttet opp kroppen av bilen i små biter som ikke gjenkjennes som en bil da tatt til junk verftet for skrapmetall. Når skjæring er gjort, kan han ta deler til en søppelplass og selge dem som skrap. Hvis han eier bilen kjøp eller ekspropriasjon, er dette ikke ulovlig. Hvis bilen er forlatt, anbefales det at han først ta bilder av bilen og dato hvor lenge det var igjen på hans eiendom før begynning med Oppklipp bilen.

• Hvis noen bestemmer at dette er enten for mye arbeid, eller lyder risikabelt, finner hun andre måter å bli kvitt søppel bilen. Hun kan begynne ved å ringe byens myndigheter, fordi de fleste byer vil trekke bort forlatte biler gratis. Hun kan også ta kontakt med lokale Bilberging selskaper som kan trekke en forlatt bil uten en tittel for gratis.

• En siste alternativet er å søke på Internett etter "selge junk bil." Noen selskaper vil komme opp som kjøper biler over hele landet, både med og uten titler. Hun kan se hvis hun kan trene en ordning for å selge bilen til et av disse selskapene.

Tips og advarsler

  • Samle den nødvendige telefonnumre før man begynner vil gjøre prosessen mye raskere
  • Forklare situasjonen til alle involverte når selger junk bil med ingen papirer så de ikke blir stående uinformert.
  • I noen stater er selge biler uten titler ulovlig, så lover må bli konsultert.
  • En bør ikke forsøke å useriøs en bil som han har ingen juridisk rett til.