Nnywellness.com

Hvordan å koble opp en gratis å Air satellitt-mottaker


Hvis du allerede har parabolen og kabling du bruker for himmelen, kan du bare koble et Beef free-to-air satellitt-mottaker å dra nytte av den britiske ny ledig service. Freesat ble introdusert i Storbritannia å sikre at alle får best av digital-TV, uansett hvor de bor i Storbritannia I USA, det er ikke slik tjeneste, og du må kjøpe et abonnement for å motta programmering satellitt.

Instruksjoner

• Kontrollere eksisterende satellitt kontrakten og kontroller at du ikke har noen kontraktsmessige forpliktelser. Du kan ha en gjenværende forpliktelse du har avtalt å exchange gratis utstyr installasjon, for eksempel.

• Kjøpe en gratis-til-luft-mottaker. Webområdet Freesat har et valg å velge mellom og har koblinger til både online og murstein og mørtel forhandlere. Du kan kjøpe en Freesat + mottaker, som har en digital videoopptaker hvis din retten har en dobbel LNB. Du kan bestemme at ved å se på feeden. Hvis du har to koaksial kabler kommer fra retten, er retten egnet for Freesat +.

• Merk de eksisterende tilkoblingene og opphever boksen for gamle SKY TV og satellitt parabolen koaksial kabel.

• Koble koaksialkabelen, som kommer i fra din rett til LNB IN-kontakten på baksiden av mottakeren.

• Koble SCART-kontakten fra TV til SCART-TV-inngang på mottakeren. Eventuelle ekstra tilkoblinger som digital lydutgang skal replikeres fra opprinnelige SKY mottakerens konfigurasjon i trinn 4.

• Koble vekselstrømmen fra mottakeren til veggen og mottakeren og TV. Følg første installasjon menyen som vises på skjermen.

• Kall himmelen for å avbryte den eksisterende tjenesten. Du finner tallene på deres nettsted kundeservice seksjon de kaller Sky Help Center (se nedenfor).