Nnywellness.com

Om Bilstereo Forsterkere


Bilstereo Forsterkere er en populær måte å pumpe opp volumet i bilen. De leverer dyp blomstrende lyder og skarpe klare toner over en hel bølgelengde i lydspekteret. I noen kretser, bilen er dømt etter hva du har under panseret, men i dette tilfellet de snakker om maskinen. De vil vite hvor mange ampere du har i din bagasjerommet.

Typer

Det er mange forskjellige typer Bilstereo Forsterkere. De fleste måles ved effekten de kan håndtere, og dette varierer fra små, 250-watts systemer til 2500-watts systemer eller mer. Det er også klasser av forsterkere for ulike bruksområder. Klasse A forsterkere produserer lyd men løpe veldig varmt. Klasse AB-forsterkere er mer vanlig og mer effektiv, og de også kjøre kulere. Klasse D ampere er mer effektive, produserer mindre varme og trekke mindre strøm, men noen opprette forvrengning. Klassen T ampere er litt mer avansert, kombinerer best av funksjonene i AB og D klasse ampere - klar lyd og effektivitet.

Funksjonen

Bilstereo Forsterkere produserer lyd for bilstereoen. De er kilde og kontrollere stasjonen fordi de både trekke gjeldende for makt og kontroll høyttalerne. Bil forsterkere kan produsere svært høyt, men klar lyd gjennom signaler de sender til boksene høyttaler. Kombinert med høyre subwoofere (bass) og diskant (diskant), kan de være ekstremt høyt eller produserer veldig fin lyd.

Funksjoner

Bil forsterkere har en kondensator enhet som styrer strømmen fra bilen. Dette også distribuerer kraft til høyttalerne. De har noen av de samme funksjonene som en stereoforsterker, inkludert strøm håndtering, som måles av effekten vurdering, impedans, subsonic kutt offs og mer. Du kan også bygge bro forsterkere for å produsere en mer kraftig lyd gjennom en høyttaler. Mange har flere kanaler for flere høyttalere.

Størrelse

Bil forsterkere kan være så liten som en bok eller like stor som en liten koffert. Vanligvis er de omtrent på størrelse med en stor ordliste. Mindre en forsterker er mer ønskelig er det fordi det kan installeres hvor som helst i en bil. En større forsterker kan produsere utmerket lyd; men hvis det ikke installeres i bilen eller tar for mye plass, er forsterkeren for mye av en problemfri.

Betraktninger

Når du kjøper en bil-forsterker, bør du vurdere effekten du trenger; de fleste 150 watts forsterkere er fine for mindre biler. Også vurdere hvor amp skal installeres. Er du bekymret for hvor mye varme det skal produsere, eller er lydkvaliteten viktigere? Du bør også vurdere høyttalerne du kjører amp til. Hvis du har flere høyttalere, må en flerkanals amp fordi det kan gi en bedre lydkvalitet.