Nnywellness.com

Hvordan du en ulykke rapport i Detroit, Michigan


Hvordan du en ulykke rapport i Detroit, Michigan

Detroit politiet viktigste mål er å sikre byen Detroit. Politiet spør at hvis du er involvert i eller vitne til, en nødssituasjon du ringe 911 umiddelbart for hjelp innlevering en politirapport. Hvis du oppdager en ikke-emergent kriminalitet, for eksempel et tyveri eller en hendelse som skjedde i fortiden, Detroit tjenestemenn be om at ringe du telefon forbrytelsen rapporteringen hotline rapportere kriminalitet i stedet for å ringe 911. Ringe 911 for ikke-nødhjelp er motløs.

Instruksjoner

• Ring 911 for å rapportere en Detroit ulykke umiddelbart etter at det forekommer. En 911 operatør sender Detroit politiet på scenen, hvor en ulykke rapporten er skrevet og arkivert på dine vegne.

• Inngi politianmeldelse for en ulykke eller hendelse som allerede har oppstått ved å ringe Detroit politiet telefon kriminalitet Rapporteringsnummer på 313-267-4600. Ulykker ikke rapportert umiddelbart er vanligvis ulykker med mindre enn $1000 i skader og ingen skader.

• Gi politiet med navn, adresse, kontaktinformasjon, den datoen og tidspunktet for ulykken, stedet for ulykken og så mange detaljer om ulykken som mulig. Politimannen på telefonen vil skrive og sende en ulykke rapport på dine vegne.