Nnywellness.com

Hvordan bygge en motorsykkel Trike


Hvordan bygge en motorsykkel Trike

Bygge en motorsykkel trike er ikke så komplisert som det kan høres. Alt som trengs for å bygge en trike er litt oppfinnsomhet, en eksisterende motorsykkel, noen maskinering ferdigheter og en venn med litt ekstra tid på hendene. Motorsykkel trikes er tre hjul motorsykler med plass til en til to personer komfortabelt. Mange trike entusiaster som deres motorsykkel trikes på grunn av deres økt stabilitet, glatte ri og økt kapasitet for å bære bagasje. Trikes er frigjøre som rir en motorsykkel, men muligheten til å bære alle ting, en kjepphest som ikke kommer unna.

Instruksjoner

• Sikkert prop motorsykkelen på kontaktene og fjerne bakhjulet ved å løsne to castel nøtter på hver side av bakakselen, skyve det bakre dekket litt fremover og skyve kjeden av drivhjul. Nå kan du dra bakhjulet fri fra svingarm. Trekk bakakselen av huben og undersøke den. Avhengig av hvor brede vil du din trike, kunne du lage en aksel uansett lengde; imidlertid vil vi anta i forbindelse med denne artikkelen som du skal bygge en trike som er halvparten så bredt som det er lang.

• Bestemme lengden bakakselen må være for å møte disse målene og deretter trekke fra lengden på eksisterende bakakselen fra det. Del dette nummeret av to og nå har du lengden på akselen som må sveises på begge sider av eksisterende aksel å gjøre din trike arbeide. Bruk lathe å slå noen av stål til kamp tykkelsen på eksisterende akselen og kutte stål for å matche lengden nødvendig. Weld hvert stykke stål til hver ende av akselen (sørge for at de er helt firkantet).

• Sveise hjulmuttere til endene av akselen nye, større og skyv akselen på plass på svingarm. Skru ned slottet nøtter og installere kjeden på tannhjul. Fest to trailer hjulene til endene av din nye aksel ved å skyve hjulene på hjulmuttere og stramme ned alle det lug vanskelige problemer. Du kan nå enten la trike samlet som eller legge fendere to bak hjulene ved å bøye metallplater opp og over dekk, bolter til sted langs rammen og Maleri med fargen du ønsker. Ta din trike for en prøvetur.

Tips og advarsler

  • Mange brukte trikes kan finnes på Internett eller på lokale forhandlere. Hvis du ikke er altfor dyktige på metall dreiebenk eller sveiser, anbefales det at du kjøper en pre-produsert trike.
  • Ikke sveise akselen sammen skjeve da dette vil føre til en forferdelig og farlig riste på motorveien hastigheter og kan føre til ulykker eller skader på sykkelen.