Nnywellness.com

Fastslå tauing kapasiteten på en Chevrolet-Truck


Fastslå tauing kapasiteten på en Chevrolet-Truck

Camping er en av Amerikas flott tidsfordriv. Med en camping trailer, kan du ta en budsjett ferie på en nærliggende nasjonalpark eller kjøre over landet. Hvis du allerede eier en Chevrolet-truck, trenger du å vite tauing kapasiteten før du kjøper en ny eller brukt trailer. Hvis du eier en trailer og vil trekke den med en Chevrolet-truck som du ikke har kjøpt ennå, må du sikre Chevy lastebilens tauing kapasiteten overstiger det av tilhengeren er vekt. Foruten åpenbare sikkerhetsmessige hensyn, kan taue en tilhenger som er for tung skade motoren, kjølesystem og overføring. Heldigvis er det lett å avgjøre spesifikasjonene for en Chevy lastebil.

Instruksjoner

• Se i din Chevrolet pickup brukerhåndboken. Finn Chevrolet instruksjoner om tauing tilhengere i indeksen. Din lastebil tauing kapasiteten er oppført i adresseboken. Kontroller at du ser på spesifikke modellen, inkludert overføring (manuell eller automatisk), akselavstand (vanlig eller utvidet) og stasjonskonfigureringen (bak-hjulet eller fire hjul). Det gjør en forskjell.

• Ring eller gå til en lokal Chevy forhandlere. Kundetjenesten bør ha spesifikasjonene i datamaskinen. Med din VIN, kan tekniker fastslå om din lastebil allerede har en tow-pakke og kan anbefale noen endringer nødvendig å taue en tilhenger. For eksempel kan du trenger en overføring kjøligere, Hengerfeste og lyset pakke. De tyngre belastningen du vil trekke, jo mer sannsynlig er det at Chevy lastebil trenger slikt utstyr å fungere riktig.

• Gå til Chevrolet.com Internett. Klikk på "Eiere" og "Håndbøker." Velg året av lastebilen, deretter modellen. En fil av håndboken vil dukke opp i et nytt vindu. Se på indeksen slep informasjon, vanligvis oppført som "Taue en tilhenger" eller "Trailer tauing anbefalinger."

• Gå inn en Chevrolet lastebil forhandlere som selger heavy-duty pickups. Se etter de heavy-duty pickup brosjyrene og de vanlige pickup brosjyrene. Du bør finne informasjonen du søker etter i brosjyrene som har pickups eller i en separat brosjyre om tauing.

Tips og advarsler

  • Vite din tauing kapasiteten før du kjøper en trailer. Du bør holde minst tusen pounds under maksimumskapasiteten tauing av Chevrolet lastebil, uansett hva trailer selger forteller deg.
  • Ikke bruk støtfanger problemer for sleping. Moderne støtfangere er ikke laget for sleping en full-size trailer. Riktig uhell montere i rammen av lastebilen, under og før støtfanger. Egendefinerte uhell er tilgjengelig for alle typer lastebil og de fleste biler.
  • Praksis tauing før du drar ut på en tur, inkludert sikkerhetskopiering og parkering.