Nnywellness.com

Ulike generasjoner av iPod touch


Ulike generasjoner av iPod touch

Mens Apple har gitt ut mange forskjellige stiler og generasjoner av iPod siden 2001, iPod Touch er allment betraktet en av de beste modellene på grunn av sin berøringsskjerm evner. Som iPhone kan iPod Touch brukerne laste ned programmer, sende e-post, surfe på Internett og utføre en rekke andre funksjoner. Første generasjon iPod Touch ble utgitt i 2007, og tre etterfølgende generasjoner har fulgt.

Første generasjon

Første generasjon iPod Touch ble utgitt i September 2007 med en 8 eller 16 gigabyte harddisk. I februar 2008, ble første generasjon iPod touch gjort tilgjengelig med 32 GB minne. Denne modellen berøringsskjerm var 3,5 tommer diagonalt, og var den første iPoden brukere å surfe på Internett via en Wi-Fi-tilkobling. Den omfattet også en app koble til iTunes, gir brukere muligheten til å laste ned lyd og video direkte til sine enheter, og ikke på datamaskinen.

Andre generasjon

IPods andre generasjon Touch modell hit markedet i September 2008, og hadde svært få funksjonsoppgraderinger. Det fortsatt ble solgt med 8, 16 eller 32 GB hukommelse, og hadde Wi-Fi evnene. Hovedavdeling annerledes i denne modellen var estetisk - andre generasjon iPod Touch ble mer formet og hadde også en oval antenne dekke på øvre venstre hjørne av baksiden.

Tredje generasjon

Et år etter utgivelsen av andre generasjon, og to år etter den første generasjon iPoden Touch, Apple lansert tredje generasjon Touch i September 2009. Denne modellen hadde fremdeles en 3,5-tommers skjerm, WiFi evner og touch-screen navigasjon. Denne modellen ble utvidet for å tilby en 64 gigabyte harddisk. Den eneste måten å skille mellom andre og tredje generasjon modellene er å se på baksiden av enheten. tredje generasjon iPod har modellnummeret til A1318, mens andre generasjonene er merket A1288.

Fjerde generasjon

Fjerde generasjon av IPod Touch ble utgitt i September 2010 og har en lignende opptreden både tredje generasjon modellen og iPhone. De nyeste iPod Touch har et kamera på både forsiden og baksiden av enheten, slik at brukerne kan kommunisere via videochat programmer som Skype og Apples FaceTime-programmet.