Nnywellness.com

Hvordan setter jeg ringetoner på min Samsung svaie SCH-u650 benytter en hukommelse Card?


Hvordan setter jeg ringetoner på min Samsung svaie SCH-u650 benytter en hukommelse Card?

Samsung svaie SCH-u650 er en Verizon Wireless-mobiltelefon som har en berøringsskjerm, samt et microSD minnekort slot. MicroSD kortsporet gjør det enkelt å overføre bilder og musikk til og fra mobiltelefonen, men hva om du vil overføre ringetoner til og fra telefonen med et microSD minnekort? Prosessen å sette ringetoner på din Samsung svaie SCH-u650 er litt vanskeligere enn å overføre bilder og musikk til telefonen, fordi Verizon blokkerer deg fra å bruke ringetoner som ringetoner et microSD-minnekort. Du trenger ikke å bekymre deg, skjønt, fordi du kan omgå denne begrensningen.

Instruksjoner

• Ta microSD-minnekort i minnekortleseren microSD og koble mikro-minnekortleser til datamaskinens USB-port.

• Klikk på "Start"-knappen. Klikk på "Min datamaskin". MicroSD-minnekort vises som en flyttbar lagringsenhet. Dobbeltklikk på microSD minnet card kjøre og så minimere vinduet.

• Finn ringetone på datamaskinens harddisk som du vil plassere på din Samsung svaie SCH-u650. Maksimere minimerte vinduet og deretter dra og slipp ringetonen til mappen "Mine lyder" av microSD-minnekort.

• Trekk ut microSD-minnekortleser fra datamaskinen og deretter fjerne microSD-minnekort microSD-minnekortleseren. Sett mikro-hukommelse card inne svaie Samsung SCH-u650 ved å trykke det innen microSD minnekortet til det Klikk på plass.

• Trykk "Media Center" på Samsung innflytelse. Trykk deretter på "Musikk & toner" og deretter "Min lyder."

• Rull til ringetonen i listen "Lyder". Trykk på "Alternativer" og deretter "Send." Skriv inn din Samsung svaie 10-sifrede cellen telefonnummer i feltet "Til" og trykk "Send". Ringetone sendes til mobiltelefonen som en bildemelding for tekst.

• Åpne bilde tekst beskjed når du mottar melding. Trykk på "Alternativer" og deretter "Lagre som ringetone" for å lagre den på din Samsung svaie som ringetone.

Tips og advarsler

  • Du kan sette bilder og musikk på et microSD-minnekort på samme måte. Den eneste forskjellen er at du plasserer bilder i "Mine Pix" mappen og musikk i "Min musikk"-mappen.
  • Du måtte betale et bilde tekstmeldinger, avhengig av hva Verizon ringer/data plan du abonnerer.