Nnywellness.com

Cricket frekvenser Phone fordeler


Cricket Wireless er en CDMA trådløse leverandør som tilbyr flat rate, ubegrenset ringe- og datatjenester i utvalgte amerikanske byer. For å utvide sin trådløse tjenester, har Cricket oppgradert dens nettverk for å støtte tri-bånd transportabel telefonene. Det er mange fordeler med å bruke frekvenser telefoner: utvidet dekning, større sentrale evner og bedre samlede tjenesten. Mest av alt, vil Cricket tri-band-telefoner tillate abonnenter å holde kontakten uansett hvor Cricket trådløst nettverk tilgang.

Tri-Band-telefoner

Tri-band-telefoner er raskt bli standarden i det trådløse industrien. I motsetning til dual band-telefoner, som bare fungerer på 800MHZ og 1900MHz hyppighet, opererer tri-bånd telefoner på 800MHZ, 900MHz og 1800MHz hyppighet felles over trådløse nettverk. Ekstra frekvensen gir frekvenser telefoner større sentrale evner, slik at trådløse oppringere å holde kontakten når de reiser til ulike markeder.

Cricket trådløse frekvenser markeder

Cricket tri-band-telefoner er raskt bli avgjørende for abonnenter. I 2008 kunngjorde Cricket at alle deres nye mobiltelefoner har frekvenser mulighetene for å sikre at de kan brukes hvor Cricket-tjenesten er tilgjengelig. Cricket har lansert mange frekvenser markeder og abonnenter i disse byene er pålagt å ha frekvenser telefoner bruker tjenesten.

Fordeler

Det er mange fordeler med å bruke frekvenser telefoner: større dekningsområde, av nettverkskompatibilitet; forbedret teknologi og abonnent fleksibilitet. Videre er Cricket tri-band-telefoner også kompatibel i Cricket tobånds hjem kalle områder. Abonnenter med tobånds Cricket telefoner vil ikke kunne få tilgang til tjenesten når de reiser til én av selskapets frekvenser. I stedet tobånds abonnenter vil bli tvunget til å bruke deres tildeling av landsomfattende sentrale minutter og vil også mangler mange datatjenester.

Abonnenter med Tri-band telefon har alltid tilgang til deres normale cricket ringer funksjoner inkludert ubegrenset minutter- og datatjenester, uavhengig av Cricket hjem kalle området de reiser til.

Sentrale funksjoner

En annen fordel med tri-band-telefoner er økt sentral evnene. Cricket har inngått samtrafikkavtaler med ulike bærere over hele landet å gi abonnenter større fleksibilitet når du reiser utenfor Cricket hjemmet ringer områder. Den mer omfattende samtrafikknettverk krever telefoner som kan brukes på tri-bånd nettverk. Siden de fleste trådløs-leverandører bruker tri-band frekvenser, har Cricket oppgradert dens hendene for å sikre kompatibilitet i andre markeder.

Nyttige Tips

Cricket wireless er en regional leverandør ikke tilgjengelig landsdekkende. Besøk selskapets hjemmeside om dekning er tilgjengelig i ditt område.

Tobånds telefoner får ikke resepsjonen i tri-bånd kalle områder.

Cricket frekvenser telefoner har en spesiell logo på baksiden å betegne deres frekvenser evne.

I 2009 hadde alle nye Cricket trådløse telefoner frekvenser evner.