Nnywellness.com

Hvordan finne en Motorola mobiltelefon av GPS


Hvordan finne en Motorola mobiltelefon av GPS

Hvis du har en Motorola-web-aktivert mobiltelefon, kan du installere et gratis stykke programvare og gjøre det til en GPS sporingsenhet. Denne måten vil du kunne finne telefonen i tilfelle du finne den. Du kan også bruke GPS som en måte å holde orden på hvor venner og familie hvis de også har installert denne funksjonen på sine telefoner.

Instruksjoner

• Få en GPS-program som du kan installere på mobilen Motorola. Dette vil tillate deg å spore det andre som går i verden at den kan motta en. Tre programmer som du kan bruke inkluderer Google Maps for mobil, Mologogo og Instamapper (se ressurser). Fra 2010 er disse programmene helt gratis å bruke.

• Registrer deg for å bruke programmet. Angi et mobiltelefonnummer, mobiltjenesteleverandøren, primære e-postadressen, brukernavn og passord og klikk "Send." Du får en tekst og e-post melding. Dette vil omfatte en URL hvor du kan laste ned programvaren.

• Åpne webleseren på mobiltelefonen din Motorola og gå til URL-adressen som du var gitt. Last ned programvare, og følg instruksjonene for å installere den. Start telefonen på nytt.

• Gå til "Hovedmeny" på din Motorola og gå til "Programmer-menyen." Starte programvaren som du installerte.

• Slå på datamaskinen og åpne webleseren. Gå til webområdet du registrerte med og Logg på. Det vil være en blinker rød prikk på kart med ditt brukernavn ved siden av. Dette er Motorola-telefon. Kartet kommer fra Google Maps, og du kan veksle mellom tre forskjellige stilarter - et veikart, en satellitt utsikt eller en hybrid. Denne måten vil du vite personens beliggenhet rett ned gatenavnet. Du kan bruke det "+" eller "-" å zoome inn og ut slik at du kan få en satellitt utsikt eller en gatevisning. Du vil også kunne spore telefonen overalt i verden er det en mobiltelefon signal.