Nnywellness.com

Hva kan du bruke en håndholdt GPS For?


Hva kan du bruke en håndholdt GPS For?

Håndholdte GPS-enheter er ideelle for en rekke utendørsaktiviteter, inkludert fotturer, sykling, båtturer og jakt. En håndholdt GPS­enhet vanligvis inneholder ikke alle funksjonene som bil GPS-enheter gjør, men de fleste kan brukes i en bil. I 2011, er håndholdte GPS-enheter produsert av selskaper som Garmin, Magellan, Lowrance og Bushnell.

Typer

Håndholdte GPS-enheter kommer i to typer: kartlegging og ikke-kartlegging. En ikke-kartlegging GPS er en enkel versjon av teknologi, beste brukes for grei plassering funn, som gjør vei tilbake til hytta etter en dag med terrengsykling. Kartlegging GPS enheter, men er mer komplekse og ofte utstyrt med base kart og tillate flere kart legges. Bruker en kartlegging GPS kan du tilordne baner som du har tatt og laste ned kart og preplanned stier fra en bærbar eller stasjonær datamaskin.

Minne og tilkobling

Som en datamaskin eller en bil GPS er hukommelse størrelse en faktor tas i betraktning når du bruker en håndholdt GPS-enhet. Stor minnekapasitet gir større kart og større dekningsområde. Noen innebygd antenner er sterkere enn andre, men mest håndholdte GPS-enheter har problemer med å koble til satellittsignaler i tungt skogkledde områder. Hvis dette er tilfelle, kan du kjøpe en ekstern antennen som du kan knytte til person, kanskje på en sekk eller hat, å opprettholde satellittkommunikasjon. Når du tar målinger, prøv å finne et sted hvor løvverk ikke blokkerer enheten himmelen "synlighet."

Geocaching

Håndholdte GPS-enheter brukes ofte i en utendørs aktivitet kalles geocaching, en skattejakt spill som krever bruk av en håndholdt GPS. Spillere bruke koordinater og GPS-funksjoner finne skjulte skatter eller cache, som er skjult i en vanntett beholder i en ut-av-syn gjemmested. Ofte blir disse hurtigbufferne erstattet i forskjellige skjuler flekker av dem som har funnet dem for andre å finne. Mange geocaching spillere registrere en loggbok etter å finne skjulte hurtigbufferen.

Diverse

Deling veipunkter og kart er mulig med noen GPS håndholdte enheter, så lenge enheten du deler med har samme deling mulighet som enheten har. For eksempel gir Garmin Oregon 550's enhet-til-enhet-funksjonen trådløs deling med andre Oregon modeller utstyrt med den samme funksjonen. Garmin's Dakota og Colorado linjer med håndholdte GPS-enheter er også kompatible. I tillegg er til 550 utstyrt med en intern 3.2-megapixel digital kameraet, slik at du kan fange noen av de spesielle øyeblikkene fra ut på sporet.