Nnywellness.com

Kan jeg koble min rett DVR til datamaskinen Via USB?


Hvis du har en parabolen nettverk DVR, kan det ha en USB-port på baksiden, som åpner nye muligheter for å nyte din video innhold. En USB-port på din DVR kan du koble den til en ekstern harddisk eller datamaskinen, som gir deg mer lagringsplass og en annen måte å se innholdet.

Harddisk

Hvis målet ditt er å bare legge til mer lagringsplass til parabolen DVR, bruke en ekstern harddisk er en enkel måte å gjøre dette: du bare koble den til DVR med en USB-kabel. Den eksterne harddisken må ha sin egen strømkilde som makt ikke reise gjennom USB-kabelen. Når du har den eksterne harddisken tilkoblet, kan du lagre video fra DVR.

Koble til en datamaskin

Fordi parabolen DVR har en USB-port, er kobler den til datamaskinen relativt enkel. Koble en ende av en USB-kabel med USB 2.0 evner til baksiden av parabolen DVR, og plugg den andre enden inn i USB-porten på datamaskinen. Du må kanskje en lang USB kabel, eller bare stilling datamaskinen nær DVR.

Programvare

Du må bruke spesialprogramvare til å enkelt overføre filer fra parabolen DVR til datamaskinen. For eksempel gjør Intellimover det mulig å overføre filer via USB-tilkobling. Når du kjøper programmet Intellimover, kommer den med sin egen USB-kabler som du kan bruke til dette formålet. Disse kablene gjør det mulig å raskt overføre videoinnhold til datamaskinen.

TV-Tuner

Et annet alternativ å vurdere bruker en kanalvelger, en enhet som gjør det mulig å sende video signaler til datamaskinen fra en annen kilde. Mange TV-mottakere kommer med en USB-port slik at du kan koble kabelen fra parabolen DVR direkte til mottakeren. Ulempen til denne funksjonen er at du må TV-mottakeren kan kobles til datamaskinen for å bruke den.