Nnywellness.com

Hvordan velge en kombinasjon Film og digitalt kamera


Hvordan velge en kombinasjon Film og digitalt kamera

Selv om de ikke er vanlig, finnes kameraer som bruker både filmbasert og digital fotografering. Kameraer som kombinerer digitale funksjoner med tradisjonell film tilbyr de beste funksjonene i både teknologi, og lar fotografen å velge hvilken teknikk best passer bestemt forholdet. Her er hvordan å velge en kombinasjon film og digital kameraet.

Instruksjoner

Hvordan velge en kombinasjon Film og digitalt kamera

• Bestemme hvis må øyeblikkelige utskrifter. I så fall kan du ønsker å se på Polaroid jeg-sonen. Det-sonen har umiddelbar utskriftsfunksjonen som tilbyr tradisjonelle Polaroid-kameraer. Det-sonen har imidlertid også 1MB ikke-flyttbar minne. Dette er nok plass til å lagre en ytterligere 18 bilder i digitalt format, som kan lastes inn på datamaskinen via en seriell kabel (følger med).

• Bestemme om et engangskamera, enkelt bruke kameraet er mer i retning av det du trenger. Så, prøv å se i Kodak PlusDigital. PlusDigital er ikke teknisk en kombinasjon film og digital kameraet, men det oppnå samme resultat, fordi din skrive ut bilder er ledsaget av en CD-Rom som inneholder digitale bilder. Dette er et godt alternativ for de som sjelden ta bilder og vil bare et billig alternativ.

• Avgjøre hvis du trenger en komplett kamera. Hvis ja, så er den beste kombinasjonen film og digitalt kamera for deg panoramautsikt visjon 16. Visjon 16 har alle funksjonene i både film og digitale kameraer, inkludert reduksjon av røde øyne, selvutløser, motorisert film forhånd og så videre. Den pakker selv radio lytting nytelse. Ulempen er at det er en makt hog. Det krever to AA-batterier for grunnleggende bruk og tre AAA-batterier for noen av de avanserte funksjonene.

Tips og advarsler

  • Kombinasjon film og digitale kameraer er sjeldne. Den gode nyheten er at det er lett å komme opp med en kort liste over modellene slik at du kan sammenligne dem og mer enkelt velge et kamera som passer dine behov.
  • Digital fotografering bruker mye strøm. Ikke kast bort tiden din med vanlige alkaliske batterier fordi de ikke vil vare veldig lenge. Selv om litiumbatterier koster mer, de varer mye lenger og vil spare deg penger i det lange løp.